Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.731
Misliš na Plenkija? AV je u istoj poziciji.Sad je naš Anemija u gadnoj poziciji, u čiji anus prije se uvući?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na Plenkija? AV je u istoj poziciji.Sad je naš Anemija u gadnoj poziciji, u čiji anus prije se uvući?
![]()
Demijurg & Kosmotvorac BRE!Arhont uvijek ide zadnji.
![]()
Srogo Tehnicki gledano, Hristos Nije jevrejin, jer ima samo Majku, a matrijarhat ne vezuje za jevrejski koren, vec samo ochinstvoA to sto je on jevrej, kao i Petar, Luka, Jovan i ostali ?
Šta je još na popisu vlažnih snova Čaršije?Izgleda se Svetu zgadilo ono Genocidisanje već 2 godine u Gazi pa je fora sa Antisemitizmom palila do tada.
Više Ne.
Samo napred, Tramp kaže be my guest.Tako i treba. I Hrvatska bi trebala priznati Palestinu.
Misilš da će priznati Arapsku Republiku Francusku?Francuske vlasti su već objavile da će priznati Francusku tijekom ovog mjeseca.
Možda griješim ali mislim da ni Srbija ni lijepa nasha neće priznati Palestinu.Misliš na Plenkija? AV je u istoj poziciji.![]()
Bolje dok je bio u Londonu.Kontriranje Trampu. Što nisu priznali pre njegovog povratka?![]()
Nije ga niko napravio, vec je ZACET od Duha Svetoga...Kako nema oca, ko ga je napravio?
Ma znam, samo se šegačim na račun srpskog evropskog narativa, čuje se i iz redova vlasti i od njihovih politički korektnih neprijatelja.Možda griješim ali mislim da ni Srbija ni lijepa nasha neće priznati Palestinu.
Lijepa nasha možda jednog dana hoće zbog Milanovića i građana koji 80% podržavaju Palestince.
Ali Srbija je preduboko u vojnoj suradnji sa Izraelom i zbog toga neće nikad.
Srbija je direktan naslednik Titove Jugoslavije, koja je priznala Palestinu...Možda griješim ali mislim da ni Srbija ni lijepa nasha neće priznati Palestinu.
Lijepa nasha možda jednog dana hoće zbog Milanovića i građana koji 80% podržavaju Palestince.
Ali Srbija je preduboko u vojnoj suradnji sa Izraelom i zbog toga neće nikad.
Ne znam za toSrbija je direktan naslednik Titove Jugoslavije, koja je priznala Palestinu...
imash vec decenijama Palestinsku ambasadu u Beogradu...
Pogledajte prilog 1788069
Aleksandra Stamboliskog 27 a, Beograd 11000, Serbia
Directions![]()
mofa.pna.ps
+381113671407
sve to tvoje promuckaj, pa prospi, nista nije istina:Ti kao protestant, ne treba pravoslavcima da objashnjavash da su u zabludi...
Sva proroshtva stargo Zaveta su ISPUNJENA u Isusu Hristu, i to je tvoj shizofreni problem shto mislish DA NISU ISPUNJENA... Direktno se protivsh Novom zavetu, laganjem da se neka proroshtva iz starog josh nisu ispunila
Josh zivish u Starom zavetu, ko da Bog nije izabrao Hrishcane za svoj narod, mesto tih izroda covecanstva
Ma znam ja samo je to malo less likely.Nije ga niko napravio, vec je ZACET od Duha Svetoga...
Njegovo zacece je od Boga, a ne o mushkog semena smesa
Mi biramo sve pogreshno, jer je tada na celu Izraela bio izrazito pozitivna licnost i prijatelj evrope Jicak Rabin, dok smo mi birali za saveznika tog teroristu, pedera i bolesnika Arafata, koji je umro od side...Ne znam za to
Ali da, Tito i Arafat su bili best friends
тако је.nova, ako mislis na apokalipsu, pise ti u mom potpisu, ona je lazno prorostvo, plagijat sz proroka, odbacivana vekovima, nije liturgijska, ne cita se itd
Vera nema --less or more likely---, vec samo ispunjenje obecanja Bozijeg, jer smo mi vernici zato shto nam je Bog sve duhovno tj. natprirodno obecao i ispunio u HristuMa znam ja samo je to malo less likely.
Danas kad bi dosla neka mlada trudna zena u porodiliste i rekla ovo dete nije niko napravio poslali bi je na psihijatriju ili bi rekle ove babice ala k. rve..
Osim ako nije vestacka oplodnja.
pa tako je znam da znas, ali moras i ovo drugo da pripomognes,a tebe mrzi, bavis se sporednim, mada i ja vise dangubim nego sto pametno nesto radimтако је.
како је Бог изабрао хришћане, кад су уствари хришћани сви они који су изабрали Христа за Господа. на нама је избор.Josh zivish u Starom zavetu, ko da Bog nije izabrao Hrishcane za svoj narod, mesto tih izroda covecanstva
sve to tvoje promuckaj, pa prospi, nista nije istina:
- niti sam protestant, vec pravoslavan, a ti si zilot neki
- niti su se ispunila do kraja u Isusu Hristu, ako znamo da su se neka ispunila na 50-nicu, a neka i kasnije ...
To su duhovna proroshtva i ispunjena su duhovno... Citaj tumacenja svetih otaca, jer je u Apokalipsi Bog sve vec otkrio shta ce da se desi, tako da je to VEC OTKRIVENO, al ne vama antiduhovnima i materijalnim prorocima
- e ispunjava Danilo npr., na Jerusalimu decenijama kasnije 70 ad, pa i kasnije 135 ad kada pominje SUVO DRVO, ako je jel'te on SIROVO, zivo
- Danilo cak prorokuje o 2. dolasku, i vaskrsenju, pa kako su se onda vec sva ispunila, ako cekamo PARUSIJU, 2 Dolazak, vaskrsenje mrtvih? O njemu ima i kdo Jezekilja, polje sa suvim kostima, pa kako se onda ispunio? kad se gog i zemlja magog ispunila?
- i zasto onda [lazete da] verujete u Otkrivenje koje tek plagira upravo te sz proroke, ako kazete da su se oni ispunili, svi i do kraja, do poslednje jote sto rece Hristos?
Ako neko veruje u Boga i ima iq60 i specijalnu skolu da li je on ogranicena osoba ili ne?Vera nema --less or more likely---, vec samo ispunjenje obecanja Bozijeg, jer smo mi vernici zato shto nam je Bog sve duhovno tj. natprirodno obecao i ispunio u Hristu
Najavljeno je prorocima da ce devica zaceti i roditi Boga bez muza... Cuda su samo vama nevernicima nemoguca, jer ne verujete u Boziju silu i svemoc, vec po svojoj ogranicenosti upravljate Boziju silu
није био обрезан?Srogo Tehnicki gledano, Hristos Nije jevrejin, jer ima samo Majku, a matrijarhat ne vezuje za jevrejski koren, vec samo ochinstvo
Bog je izabrao novi narod, citaj kod Jeremije... Izabrani su svi oni koji su poverovali u Njega kao Boga, ali bez Njega ni ne bi mogao da imash veru u Njega, zato je on Izabranik, tj. njega biraju kao svoj Jedini Spasкако је Бог изабрао хришћане, кад су уствари хришћани сви они који су изабрали Христа за Господа. на нама је избор.