Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.785
Ovi su bili za Sanadera i Kosor.Ovako kao ova ekipa s Peščenice u Hrvatskoj izgleda prosječni SDP-njara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi su bili za Sanadera i Kosor.Ovako kao ova ekipa s Peščenice u Hrvatskoj izgleda prosječni SDP-njara.
Nije istina!Ovi su bili za Sanadera i Kosor.
Nije istina!
Već su se namjerno pravili da su za HDZ, znajući pri tome kakve su budale, ne bi li narodu ogadili HDZ.
Ovo je kada potjera Bracu u njegovu matičnu zemlju.Bili su i za Mesica tako da stalno za HDZ. Onda je Jaran jedne godine glasao za nekog protukandidata, neki Boris? ne znam koje je to godine bilo pa su ga onda u stozeru Mesica oterali u *****.
Jaran je tvrdio da nije imao akjedaciju.
Izraelci u Izraelu su Evropljani, nije isti narod u pitanju.Vrlo kompleksna priča...
prvo je bilo kraljevstvo Izrael, Judeja, ...pa su tek onda stigli Arapi
LINK
Pogledajte prilog 1787828
ma pazi da ti poverujem ... Evropljani nisu narod ...nego geografska odrednicaIzraelci u Izraelu su Evropljani, nije isti narod u pitanju.
Mislim da je igranka u pitanju,,,, jer priznaše Palestinu a zamisli Izrael ne dobi sankcijeJevreji i Mosad nešto podbacili a kao vladaju svetom.![]()
Zabole me šta ćeš ti da poverujes ili ne.ma pazi da ti poverujem ... Evropljani nisu narod ...nego geografska odrednica
velika britanija nije teritorijalno velika....
Zavisi ko i koliko oseća krivicuSamo Amerika i Nemačka neće priznati Palestinu. Prvi jer ih Jevreji poseduju, a druge **** osećaj krivice zbog prošlosti.
Ovako počinje
Zabole me šta ćeš ti da poverujes ili ne.
Radili su DNKa studiju gde se pokazao veliki broj Ashkenazi Jevreja sa teritorije Evrope, a ne Izraela. Pa su blokiraki svaku dalju studiju, pod izgovorom da je istraživanje Antisemitičko.
Za nekoga ko tvrdi da je Izrael njihova pradomovina je bas čudno da nemaju autohtone gene.![]()
Merc je cmizdrio pre neki dan sa kipom na glavi, ali nešto nije bio ubedljiv izgledaOvako počinje
Neka neka
Francuska priznat Francusku?Francuske vlasti su već objavile da će priznati Francusku tijekom ovog mjeseca.
Pa ashkenazi i nisu jevreji poreklom iz judeje... a i oni nisu vecina...ashenazi su primili judaizam kasnije.... ali to ne negira cinjenicu da je bliski istok jevrejskiZabole me šta ćeš ti da poverujes ili ne.
Radili su DNKa studiju gde se pokazao veliki broj Ashkenazi Jevreja sa teritorije Evrope, a ne Izraela. Pa su blokiraki svaku dalju studiju, pod izgovorom da je istraživanje Antisemitičko.
Za nekoga ko tvrdi da je Izrael njihova pradomovina je bas čudno da nemaju autohtone gene.![]()
Ali većina živi u Izraelu, a ne neki biblijski Izraelci.Pa ashkenazi i nisu jevreji poreklom iz judeje... a i oni nisu vecina...ashenazi su primili judaizam kasnije.... ali to ne negira cinjenicu da je bliski istok jevrejski
Ali većina živi u Izraelu, a ne neki biblijski Izraelci.
To je kao kad bi prihvatio da su Shiptari iliri.
To je najveći pajac u istoriji EuropeMerc je cmizdrio pre neki dan sa kipom na glavi, ali nešto nije bio ubedljiv izgleda