Tri velike države u isto vreme priznale državu Palestinu: Britanija, Kanada i Australija uz Palestince

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za priznanje države Palestine?

• DA

glasova: 15 60,0%
  • NE

glasova: 10 40,0%

• Ukupno glasova
    25
To je od velike važnosti za Srbe i Srbiju.

1000011044.png

Nije istina!

Već su se namjerno pravili da su za HDZ, znajući pri tome kakve su budale, ne bi li narodu ogadili HDZ.

Bili su i za Mesica tako da stalno za HDZ. Onda je Jaran jedne godine glasao za nekog protukandidata, neki Boris? ne znam koje je to godine bilo pa su ga onda u stozeru Mesica oterali u *****.
Jaran je tvrdio da nije imao akjedaciju.

Bili su i za Mesica tako da stalno za HDZ. Onda je Jaran jedne godine glasao za nekog protukandidata, neki Boris? ne znam koje je to godine bilo pa su ga onda u stozeru Mesica oterali u *****.
Jaran je tvrdio da nije imao akjedaciju.

Ovo je kada potjera Bracu u njegovu matičnu zemlju.

🤣

Inače nisam volio Nightmare Stage, ali bilo je dobrih fora, kao ova.

ma pazi da ti poverujem ... Evropljani nisu narod ...nego geografska odrednica
Zabole me šta ćeš ti da poverujes ili ne.
Radili su DNKa studiju gde se pokazao veliki broj Ashkenazi Jevreja sa teritorije Evrope, a ne Izraela. Pa su blokiraki svaku dalju studiju, pod izgovorom da je istraživanje Antisemitičko. :kafa:

Za nekoga ko tvrdi da je Izrael njihova pradomovina je bas čudno da nemaju autohtone gene. :per:

Radili su DNKa studiju gde se pokazao veliki broj Ashkenazi Jevreja sa teritorije Evrope, a ne Izraela. Pa su blokiraki svaku dalju studiju, pod izgovorom da je istraživanje Antisemitičko. :kafa:

Za nekoga ko tvrdi da je Izrael njihova pradomovina je bas čudno da nemaju autohtone gene. :per:

Bendžamin Milekowski... ovaj, Netanjahu, ima R1a haplogrupu.

Em Poljsko prezime em Poljski gen.

Pa ashkenazi i nisu jevreji poreklom iz judeje... a i oni nisu vecina...ashenazi su primili judaizam kasnije.... ali to ne negira cinjenicu da je bliski istok jevrejski

Ali većina živi u Izraelu, a ne neki biblijski Izraelci.
To je kao kad bi prihvatio da su Shiptari iliri.
  • Aškenaza: oko 2,3 miliona Jevreja u Izraelu.
  • Sefardi / Mizrahi (široko tumačenje): oko 3,2 miliona Jevreja.
  • “Biblijski Jevreji”: ne postoji pouzdan način da se kaže koliko ih je — većina modernih Jevreja verovatno ima neki deo porekla iz drevnih plemena, ali identitet plemena se ne prati precizno.
matematikom dolaziom do toga da biblijskih jevreja ima sigurno 2 miliona u izraelu a mozda i vise ako racunamo deo u sefardima

Back