Tri velike države u isto vreme priznale državu Palestinu: Britanija, Kanada i Australija uz Palestince

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za priznanje države Palestine?

• DA

glasova: 15 60,0%
  • NE

glasova: 10 40,0%

• Ukupno glasova
    25
Vrlo kompleksna priča...
prvo je bilo kraljevstvo Izrael, Judeja, ...pa su tek onda stigli Arapi

LINK

Pogledajte prilog 1787828
Tu je prvo bila Mesopotamija pa Vavilon, Pa Egipat, Pa Asirci, Pa Persi pa Judeji...

Ako cemo u krajnju istoriju, Bliski Istok istorijski pripada danashnjem Iranu

Znaci oni koji su rasturili Jugoslaviju danas priznaju Palestinu i to vama ne smeta.

Па ти те што су растурили Шугославију на Србски цех су амнестирао кривице... Како ти сад исти не иду у корист, подмазали те шекели?

А зар ниси још и љубитељ Тита који је са Палестином имао најтешње везе, да ти политичка шизофренија ботовања буде већа?

Па ти те што су растурили Шугославију на Србски цех су амнестирао кривице... Како ти сад исти не иду у корист, подмазали те шекели?

А зар ниси још и љубитељ Тита који је са Палестином имао најтешње везе, да ти политичка шизофренија ботовања буде већа?
Bezite od odgovora. Jasno i zasto.

Bezite od odgovora. Jasno i zasto.
Питаш дебилозе... На то може само реторички одговор новима питањем

сам си растураче Шугославије приказао као праведнике који су нас санкцијама уништили, а сад ти та иста фукара коју љубиш сметају јер пуштају геноцидаше низ Водокотлић признавањем Палестинаца

Jevreji i Mosad nešto podbacili a kao vladaju svetom. :think:
ne zurimo sa komentarima. Zna se ko gospodari zapadom.
Tako su se neki obradovali upadom hamasa u izrael pre dve godine a minutu kasnije se ispostavilo da je to Mosadova akcija a la "Gleiwitz".

Питаш дебилозе... На то може само реторички одговор новима питањем

сам си растураче Шугославије приказао као праведнике који су нас санкцијама уништили, а сад ти та иста фукара коју љубиш сметају јер пуштају геноцидаше низ Водокотлић признавањем Палестинаца
Ja sam prikazao da te "rasturace" Jugoslavije podrzavate po pitanju Palestine. Nista vise.

Ja sam prikazao da te "rasturace" Jugoslavije podrzavate po pitanju Palestine. Nista vise.
Ти растурачи су прво створили Израел, а сад га кувају признањем Палестине за нови светски рат... Па ти ботуј за било ког ''невиног и праведног'' у тој причи

palestine-palestine-flag.gif

Back