TRI PRSTA SU PROBLEM, A NACISTIČKI "ZA DOM SPREMNI" JE DOBRODOŠAO: Košarkaš Filip Barna priveden na graničnom prelazu Bajakovo!

mozes probati

al mislim da bi te mali slozio ko metar drva
Loše misliš ali nema veze..
Kad je mali već faca zašto nije otišao na splitski Peristil pa tamo podigao tri prsta??
Vjerojatno nikad više ne bi zaigrao košarku..
Lako se na Gripama kurčiti okružen osiguranjem i murijom..
Provokator žešći..

POLICIJSKA uprava zadarska obavijestila je da su u Žegaru, nedaleko Obrovca, uhićeni "krajiški" izvođači Nemanja Stojiljković i Aleksandar Pajčin te im je zbog vrijeđanja nacionalnih osjećaja građana Hrvatske izrečena uvjetna kazna zatvora.

https://www.index.hr/vijesti/clanak....aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

clapping-leonardo-dicaprio.gif

POLICIJSKA uprava zadarska obavijestila je da su u Žegaru, nedaleko Obrovca, uhićeni "krajiški" izvođači Nemanja Stojiljković i Aleksandar Pajčin te im je zbog vrijeđanja nacionalnih osjećaja građana Hrvatske izrečena uvjetna kazna zatvora.

https://www.index.hr/vijesti/clanak....aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

clapping-leonardo-dicaprio.gif
Policija radi svoj posao. Samo problem je što policija u Srbiji ne radi svoj posao pa su takvi umislili da mogu činiti prijestupe i kad prijeđu granicu.

vise slobode ima u Iranu nego u krvatskoj sto primecuju mnogi citatelji indexa

Ivan Ivic

prije 1 dan

Članak 38. Ustava Republike Hrvatske očito ne vrijedi. Umrla Sloboda izražavanja u RH. Ova dvojica su debili kojima smeta RH, ali oni to imaju pravo reći i misliti, kao što ja imam pravo reći da ne volim turske sapunice i iznijeti to na bilo kojoj društvenoj mreži.. Ono što ljudi ne shvaćaju, prema ovoj presudi sudovi će imati pravo osuđivati svakoga tko kritizira vlast ili bilo koga, ovi samo trebaju reći da su im povrijeđeni osjećaji. Stranački suci i tužioci sad mogu uhićivati i osuđivati svakoga tko kritizira rad Vlade, Sabora i bilo kojih državnih institucija. Zato i jesmo dno u EU, zamisli da nekog u SAD-u osude jer pljuje po vlasti i državi. Pa ovo graniči sa moralnom policijom po Iranu. Opet, ovu dvojicu smatram debilima, ali to što su debili ne znači da krše neki zakon. I pazi osuđeni na osnovu Zakona o kršenju javnog reda i mira (koje se mora dogoditi na javnom prostoru), zbog objava na društvenim mrežama. Sad lagano nek tuže RH na Europskom sudu pravdu, ni prvi ni zadnji put da će RH tamo izgubiti spor zbog kršenja ljudskih prava.
58
29

vise slobode ima u Iranu nego u krvatskoj sto primecuju mnogi citatelji indexa
Ne bih se baš složio s ovom tvrdnjom.
Jedino što tamo ne kažnjavaju za antisemitizam, već te još i nagrade.

🥰

Meni je ova neo-U-staška država kakva god bila, ipak lagodnija za život od recimo BiH ili Srbije, ali da mogu birati državu na tlu Europe, to bi bila Slovenija ili Češka.

Hrvatska je totalno pukla, hapse ljude zbog pesama koje pevaju.

Po ovim merilima Tompson bi odavno trebao biti uhapsen jer svojim pesmama vredja osecanja hiljada Srba i mnogih Hrvata.

Al naravno nece se desiti jer je hrvatska licemerna drzava koja stiti ustase.
Što to vrijeđa Srbe u Thompsonovim pjesmama? Citiraj :mrgreen:

Hrvatska je totalno pukla, hapse ljude zbog pesama koje pevaju.

Po ovim merilima Tompson bi odavno trebao biti uhapsen jer svojim pesmama vredja osecanja hiljada Srba i mnogih Hrvata.

Al naravno nece se desiti jer je hrvatska licemerna drzava koja stiti ustase.
Nisi obavješten kako treba. Nisu onu dvojicu drkadžija uhitili zbog pjesama, već zbog govora mržnje i širenja hrvatofobije koju su javno dijelili na društvenim mrežama.

Nisi obavješten kako treba. Nisu onu dvojicu drkadžija uhitili zbog pjesama, već zbog govora mržnje i širenja hrvatofobije koju su javno dijelili na društvenim mrežama.

ne uhapseni su sto pevaju pesme koje vredjaju osecanja hrvata

tako pise

hrvatska je antisrpska zlocinacka tvorevina koje ne propusta nijednu priliku da sikanira i progoni Srbe.

ne uhapseni su sto pevaju pesme koje vredjaju osecanja hrvata

tako pise

hrvatska je antisrpska zlocinacka tvorevina koje ne propusta nijednu priliku da sikanira i progoni Srbe.
Ne, nisi dobro pročitao ili si loše informiran. Uhićeni su zbog pisanja protiv Hrvatske i Hrvata na društvenim mrežama, a ne zbog pjevanja.

ustasiji osecanja vredjaju sledeca pesma i stihovi

Suza sama iz ociju podje
kad poruka iz Krajine dodje
pozdrav salje jedno zensko ime
pise mala ne zaboravi me

Vraticu se u Krajinu
ostariti ovdje necu
jednoj maloj sto me ceka
zlatan prsten donijecu

Svakog dana ja se trujem vinom
a dok tamo pod jednom planinom
ceka ona i poruku pise
dodji dragi ja ne mogu vise

Napisala mala je ovako
svakog dana volim te jednako
ove noci pijem za nas dvoje
oj tudjino s tobom gotovo je

ustasija je uvredjena sledecim stihovima

Potomak sam jake familije
al' nimalo ugodno mi nije
daju oni meni uvijek para
ali sa mnom nece kod notara

Samo ti si kriva
malena kafano
sto na mene nista
nije prepisano

Sta pozelim familija pruzi
ali cujem kako prica kruzi
tihim glasom mater vice tati
ne prepisuj, sve ce rasprodati

Familijo, nesto bih vam reko
nema veze ko je ovo steko
poslusajte ma kakav ja bio
po zakonu sleduje mi dio

@Тихи Može netko tako okačiti i stihove 10-tak Thompsonovih pjesama u kojima on pjeva o ljubavi, domovini, miru, poštenju, Bogu, obitelji, zajedništvu pa napisati da četničadi smetaju takvi stihovi i da su uvrijeđeni zbog njih.

hiljade gradjana Hrvatske srpske i hrvatske nacionalnosti vredja Thompsonov nacisticki usklik i pozdrav Za Dom Spremni

Kada ce isti biti uhapsen jer vredja nacionalna osecanja gradjana hrvatske?

svi znamo da nece jer je hrvatska stvorena na srbomrznji i drzava dvostrukih arsina

ustasija je uvredjena sledecim stihovima

Potomak sam jake familije
al' nimalo ugodno mi nije
daju oni meni uvijek para
ali sa mnom nece kod notara

Samo ti si kriva
malena kafano
sto na mene nista
nije prepisano

Sta pozelim familija pruzi
ali cujem kako prica kruzi
tihim glasom mater vice tati
ne prepisuj, sve ce rasprodati

Familijo, nesto bih vam reko
nema veze ko je ovo steko
poslusajte ma kakav ja bio
po zakonu sleduje mi dio
Svakom normalnom smeta ovaj "tekst". Propalica i pijandura kuka što familija neće da mu ostavi ništa, jer je propalica i pijandura.

@Тихи Može netko tako okačiti i stihove 10-tak Thompsonovih pjesama u kojima on pjeva o ljubavi, domovini, miru, poštenju, Bogu, obitelji, zajedništvu pa napisati da četničadi smetaju takvi stihovi i da su uvrijeđeni zbog njih.

znas li ovu nasu staru?

jel vredja ova tvoja osecanja?

hiljade gradjana Hrvatske srpske i hrvatske nacionalnosti vredja Thompsonov nacisticki usklik i pozdrav Za Dom Spremni

Kada ce isti biti uhapsen jer vredja nacionalna osecanja gradjana hrvatske?

svi znamo da nece jer je hrvatska stvorena na srbomrznji i drzava dvostrukih arsina
Ja ti pišem o selektivnom stavljanju tekstova pjesama, a ne o Thompsonu. On nije tema.

Back