TRI PRSTA SU PROBLEM, A NACISTIČKI "ZA DOM SPREMNI" JE DOBRODOŠAO: Košarkaš Filip Barna priveden na graničnom prelazu Bajakovo!

Oni tri prsta tumače kao mi dvoglavog orla, identično.
Shodno tome i ne treba izazivati takve incidente na tudjem terenu.

To vam je kao u onom incidentu kad se Sergej Trifunović qrčio po Dubrovniku prošlo leto.
U aps bajo, nije ti ovo Srbija da se svakoj šuši što se pojavi pred ekranom gleda kroz prste.
Zakoni se moraju poštovati, kome se svidelo ili ne.

Koji clan zakona u HR zabranjuje tri prsta? Ozbiljno pitam.

Koji clan zakona u HR zabranjuje tri prsta? Ozbiljno pitam.

Isti onaj koji i u Srbiji zabranjuje dvoglavog orla.
Provokacija, huškačka, izazivanje incidenta, ne znam kako se to pravno formuliše.

Možda narušavanje reda i mira.

Ovo kao kada Tihi ode na odmor u Grcku, bukvalno.

Ma ne verujem , pas koji laje ne ujeda.
Tiksi se ovde isprazni što se tiče srbovanja i u rl je kao mala maca, sa svima dobar :lol:

Neki zli jezici su ovuda pisali i da trguje sa onim šiposima preko brda i da se ortači sa njima ali nije da baš verujem u to :malav:

Mislim da Tihi privatno uopće nije takav kakvim se ovdje predstavlja, da jeste, davnih dana bi jurišao na Ukrajinu, a čovjek vozi bicikl, jede sir i pije vino po Goliji.
I šta, u stvarnom životu se umori od normalnog ponašanja, pa dođe na forum da se odmori i da sebi oduška? :lol:

Niko se ne progoni, sve je to deo iscenirane predstave da se bratski narodi večno drže u mržnji. Ne mora tebi poslodavac da objašnjava svrhu njegove agende i botovanja, ti samo radi svoj posao i ne zapitkuj mnogo ;)
Ma stvarno? “Predstava”? Dabome.

Provokacija, huškačka, izazivanje incidenta, ne znam kako se to pravno formuliše.

To nije nikakva provokacija, za razliku od ustaškog zova “za dom spremni”.

I šta, u stvarnom životu se umori od normalnog ponašanja, pa dođe na forum da se odmori i da sebi oduška? :lol:

Pa da, kao i masa tih što ovde glume opasne :lol:

Kao da se tebi nikad nije desilo da se uloguješ nadrndan i zaratiš okolo na krv i nož, a posle ti krivo, a net pamti sve :rumenko:
Meni bogme jeste.

Znaci ne znas koji clan zakona zabranjuje tri prsta u HR ali znas da se zakon mora postovati? Isti zakon koji dozvoljava ZDS pozdrav?

Mada realno u pravu si, ako vec ides u nacisticku zemlju tipa HR onda moras biti spreman da "postujes" i besmislene "zakone".

Back