bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.649
Onda I muski pol za poslovnu pratnju kolegaPekari, kamijondžije i dame za poslovnu pratnju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda I muski pol za poslovnu pratnju kolegaPekari, kamijondžije i dame za poslovnu pratnju

Nije problem. Narezace ti AI generated muziku na ploču. Sa sve pucketanjemNe znam, ja volim gramofon jos uvek![]()
Kakvi “karabudzeri”;Automehaničari / karabudžeri

Oni što nameste auto da može da pređe tehničkiKakvi “karabudzeri”;![]()
Podseti me na onaj film sa Megan Fox kada je ona dadilja robot i seksne se sa mužem, a zena poludi zbog toga. A ovaj joj kaže, to je kao kada bih ja popi*deo što ti koristiš vibrator. Dobro pitanje. Da li bi žene bile ljubomorne kada bi muškarci počeli da se seksaju sa zgodnim androidkinjama?Onda I muski pol za poslovnu pratnju kolega![]()
Ukapirala sam, smesan mi je izraz.Oni što nameste auto da može da pređe tehničk
Ma pitam kako si siguran da nismo samo AI neke druge vrste?
A i mislim da ne razumeš kako AI funkcioniše.
Ja mislim da ne bih.Podseti me na onaj film sa Megan Fox kada je ona dadilja robot i seksne se sa mužem, a zena poludi zbog toga. A ovaj joj kaže, to je kao kada bih ja popi*deo što ti koristiš vibrator. Dobro pitanje. Da li bi žene bile ljubomorne kada bi muškarci počeli da se seksaju sa zgodnim androidkinjama?![]()
Ah....Mislim da ne razumeš kako radi AI. Sve to što si nabrojao AI može da nauči. I brže i tačnije. Samo je pitanje vremena.
Mislim da ništa nema "stvarnu" vrednost. Sve je subjektivno. Od procene vrednosti materijala koja se koristi do procene vrednosti uloženog rada potrebnog da dođeš do finalnog proizvoda (farmerki). Recimo, da li jedan paradajz objektivno ima manju vrednost od pomenutih farki?Pa nisam milion posto siguran,ali vidi percepcija je nesto cim covjek raspolaze ako ti pitas Al koja je vrijednost necega ako 100 posto to ne zna Al ti nece reci,ali ce ti ostaviti opciju da razmisljas.Covjek kada procjenjuje vrijednost necega onda to radi prema percepciji ako npr ja i ti dogovaramo se da poslujemo ti meni prodajes na trznici neki proizvod a ja ga kupujem,kada mi ljudi kupujemo i prodajemo,postoji nesto sto se zove stvarna vrijednost proizvoda npr prodajes farmerke cija je stvarna vrijednost 40 evra ali ti ih prodajes za 50 e a ja zelim da ih kupim za 35 evra.Postoji stvarna vrijednost a sa druge strane postoji moja i tvoja subjektivna procjena vrijendosti i onda se cenkamo i na kraju se nadjemo na 46 evra npr i dogovoriimo cijenu.U sustini kod ljudi vrijednost ili novac je nas subjektivni dogovor koji je zasnovan na nasim percepcijama i vrijednostima,valuta moze da gubi vrijednost a sjutra da bude vrijednija od evra i dolara,ali ono sto uvijek postoji izmedju ljudi je dogovor.Novac kod ljudi je uvijek subjektivni dogovor.Kod Al tehnologije ne postoji mogucnost da se predvidi da ta covjekova priroda kreativna koja mijenja raspolozenja i planove ajde zamisli Al da se cijenka na pijaci.Al nece ici da proda nesto sto je nemoguce i van racija,tu je razlika a covjek hoce
Ali zato nasu decu ceka taj novi svet.Daleko smo mi jos od AGI-a, sve to sto imamo danas, i sto cemo imati u jednoj solidnoj buducnosti, je LLM.
Tako da, opusteno, nece to ni tako brzo, ni tako naglo da se desi.
Fpn treba da igra civilization a vojna akademija hearts of iron ako hoce da napredujuŠta mislite, koje bi to profesije bile?
Dobro, to su neki specifični zadaci... potpuno je druga stvar kad babi procuri cev u kupatilu. Onda ti treba mnogo različitih procedura da problem rešiš.
Ne kažem da to neće da postoji za 5-10-20 godina, ali zasad smo sigurni.
Tu bih dodao i lekare koji rade praktično (hirurzi, medicinske sestre)
U ALu , ne .advokatura
Ja gledam temu iz ugla muške populacije, draga koleginiceOnda I muski pol za poslovnu pratnju kolega![]()
Postujem, ali morate razmotriti istu situaciju I iz suprotnog ugla.Ja gledam temu iz ugla muške populacije, draga koleginice
Samo one sa isturenim atributima ili možda i one sa aristokratskim adutima ?Pekari, kamijondžije i dame za poslovnu pratnju