Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.101
Šta mislite, koje bi to profesije bile?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj još dveadvokatura
To je mislim jedna od prvih profesija koja će da strada, pored programera.advokatura
ubrzo i to nestaje...robot pout ovog košta 20 000 $Zanatlije su zasad prilično visoko kotirane.
Ali ovo " pored programera", ne pije vodu.To je mislim jedna od prvih profesija koja će da strada, pored programera.
AI sistemi mnogo lakše mogu da nauče ceo zakon od čoveka, i briljantni su u operisanju rečima, što je praktično jedini posao advokata.
Evo ja radim sa advokatima dosta, i svi oni su počeli masovno da se oslanjaju na AI u pisanju svojih dokumenata.
Ne znam na koga misliš kad kažeš "Bogovi novog doba"?Ali ovo " pored programera", ne pije vodu.
Oni su Bogovi novog doba.
Dobro, to su neki specifični zadaci... potpuno je druga stvar kad babi procuri cev u kupatilu. Onda ti treba mnogo različitih procedura da problem rešiš.ubrzo i to nestaje...robot pout ovog košta 20 000 $
za godinu dve moći će da zameni čoveka na bilo kom poslu...
platiš jednom 20 000 $ umesto da plaćaš 3000 do 4000 $ svaki mesec za radnika
Druze pioniru,To je mislim jedna od prvih profesija koja će da strada, pored programera.
AI sistemi mnogo lakše mogu da nauče ceo zakon od čoveka, i briljantni su u operisanju rečima, što je praktično jedini posao advokata.
Evo ja radim sa advokatima dosta, i svi oni su počeli masovno da se oslanjaju na AI u pisanju svojih dokumenata.
Na programere. Na IT-ovce. Na Bila GejtsaNe znam na koga misliš kad kažeš "Bogovi novog doba"?
Ovo je forum Posao i Ekonomija...Druze pioniru,
prvo da se nauce osnove o drzavi i pravu pa tek onda da se prica o AI revoluciji.
Jedan je Gejts... ali obični programeri su ovde bukvalno najslabija karika.Na programere. Na IT-ovce. Na Bila Gejtsa.
Imam intenzivnu brigu za državu i pravo kad teram kola da mi majstor zameni ulje i fitere.Druze pioniru,
prvo da se nauce osnove o drzavi i pravu pa tek onda da se prica o AI revoluciji.
Neozbiljne izbacujemo sa časa (iako nam je to zakonom zabranjeno) .Sendvicari.
Slabi su ti programeri, o kojima ti pišeš.Jedan je Gejts... ali obični programeri su ovde bukvalno najslabija karika.
Uz pomoć AI ja mogu da te za sat vremena naučim da postaneš top programer.
Sad svi programeri koriste AI da radi njihov posao, i juniori i seniori. Problem je već nastao - dramatično je opala potražnja za juniorima, jer zašto bi nekome dao platu kada za 20 dolara mesečno možeš da imaš 100 puta boljeg i bržeg AI programera?
Veruj mi, ja ti pričam o top programerima koji zarađuju enormno visoke plate... radim sa njima. Bukvalno svi onij danas koriste AI.Slabi su ti programeri, o kojima ti pišeš.
To su vojnici...
isto je...robot iz videa nema algoritam za to što radi nego veštačku inteligenciju koja uči kroz iskustvo...znači može da nauči sve što i čovek...možda ne bude u stanju da preuzme bilo koji posao za godinu dve ali za 5 sigurno...Dobro, to su neki specifični zadaci... potpuno je druga stvar kad babi procuri cev u kupatilu. Onda ti treba mnogo različitih procedura da problem rešiš.
Ne kažem da to neće da postoji za 5-10-20 godina, ali zasad smo sigurni.
Tu bih dodao i lekare koji rade praktično (hirurzi, medicinske sestre)
Zanat. Ono sto se rukom samo moze napraviti, popravke isto tog tipa, tamo gde masina ne moze bar za sada.Šta mislite, koje bi to profesije bile?
Jasno mi je to..Veruj mi, ja ti pričam o top programerima koji zarađuju enormno visoke plate... radim sa njima. Bukvalno svi onij danas koriste AI.
Čak je i menadžment odobrio korišćenje AI.
Sendvicari.
Nije rec o brizi,nego o shvatanju prava i institucija.Ocigledno je da vecina nema ispravno sagledavanje funkcionisanja drzave i drustva,sto i nije cudo jer je Srbija mlada drzava,u kojoj je pravo uvek zloupotrebljavano u svrhu politike.Ti,sa takvim stavom ,bi na isti nacin kao i ovaj rezim,kao i mnogi rezimi pre njega,zloupotrebljavao institucije.Imam intenzivnu brigu za državu i pravo kad teram kola da mi majstor zameni ulje i fitere.
Ovi sto namestaju poslovanje firme da deo ide na belo, a deo na sivo.