Tri NLO-a pala u Kazahstanu, pokrenuta istraga

Ne,ne,ne... E tu sam was cekao.

Citat: "Pa, bemu misha, ako nisu ispitali teren za poslednjih 50.000 godina koliko nas posećuju i utiču na našu kulturu u svakom pogledu, od pećinskih crteža do egipatskih piramida i Stounhendža, onda i nisu nešto opasni..."

Ko zna od kad nas oni posecuju. Naravno,prvi put kad su nas wideli,shvatili su da nismo bili mnogo razvijeni,i nismo mogli da se branimo. Onda su polako,pomagali nam,radili swasta i te stvari,i sad werowatno cekaju da se dovoljno razvijemo,i onda krece show xD

kakav show? preciziraj, molim...:)

e, blago tebi s tvojim...zakljuccima...:lol:

Pa zasto tebe koja je ocigledno vise nego besvesna realnosti u kojoj zivi, kao zanima kakav ce "show da usledi"? Ljude koji imaju "stav" kakav ti imas i koji bezuspesno ovde forsiras (i koji je naravno lazan) ne zanima ni da cuju tako nesto....osim ako ce posle sa sranjima koje iseru, eventualno jos malo da ublaze svoj ogromni strah koji imaju od stvari koje ne znaju, i koje nisu mogli ni da zamisle da postoje.

Zasto bi tebi takvoj bilo ko bilo sta precizirao, kad odbijas da poverujes da postoji bilo sta sto nisi cula na vestima? =)

Znam da su vam zivoti upropasceni, ali dajte malo dostojanstva.

dobro, sine, evo...objasni nam...otkud znamo; mozdak si ti...profesionalac...:lol:

Ja sam rekao ono što znam a to je da se u sadašnje vrijeme u poljima radi i čitavu noć ,stoga ne čudi što je čovjek bio tamo u to vrijeme jeli bilo vanzem. to je već druga priča . Ako ti nije jasno mogu i da ti nacrtam i ne ponašaj se kao da si popila svu pamet ovog svijeta :thumbdown:

Ja sam rekao ono što znam a to je da se u sadašnje vrijeme u poljima radi i čitavu noć ,stoga ne čudi što je čovjek bio tamo u to vrijeme jeli bilo vanzem. to je već druga priča . Ako ti nije jasno mogu i da ti nacrtam i ne ponašaj se kao da si popila svu pamet ovog svijeta :thumbdown:

aj, nacrtaj...pocni od slicice u kojoj poljodjelci...spavaju...
ono, nacrtaj sunce, mesec...tlaktor...:mrgreen:

Vragana, Nikko freak puca...uocavas li intenzivno pojacanje psovki i vredjanja u njegovom postu?

Cak sta vise, projektuj svog astralnog teletabisa na njegov nivo i uoci koliko mu od besa ruke drhte, i koliko mu slina niz bradu curi dok nam replicira.

Sta mislis, da prekinemo eksperiment ili da ga ispostujemo do kraja?
Mislim da je mali imao u detinjstvu traume, i to teske i neizlecive.
Ne ide da ti javno pisem da sumnjam da je bio objekat seksualnog izivljavanja da li roditelja ili reptiloida? Ili oboje u jednoj figuri?
Zato cu ti to ponoviti na PP.... :)

Ej, ajde smiri malo tenziju, zemljace...pa Vragana se zeza, ja se zezam...tema i jeste za zezanje, usled nedostatka novih informacija.

:):)

Ej, ajde smiri malo tenziju, zemljace...pa Vragana se zeza, ja se zezam...tema i jeste za zezanje, usled nedostatka novih informacija.

:):)

Ok ,zezate se i tema vjerovatno i je takva .Ona tvrdi da je nemoguće da seljaci rade po noći a ja sam rekao da rade i stojim iza toga, naravno ne oni koji imaju hektar zemlje ali veliki zemljoposjednici da ,toga vjerovatno ima i u Vojvodini .Ako se tako radi u Srpskoj neznam zašto ne bi i u ogromnoj zemlji poput Kazahstana .
Zezanje je jedno i uvijek sam za to ali kad me neko smatra i posmatra kao budalu šta da ti kažem .I ovo je sad bilo preozbiljno ali neću više eto završavam .

Vragana, Nikko freak puca...uocavas li intenzivno pojacanje psovki i vredjanja u njegovom postu?

Cak sta vise, projektuj svog astralnog teletabisa na njegov nivo i uoci koliko mu od besa ruke drhte, i koliko mu slina niz bradu curi dok nam replicira.

Sta mislis, da prekinemo eksperiment ili da ga ispostujemo do kraja?
Mislim da je mali imao u detinjstvu traume, i to teske i neizlecive.
Ne ide da ti javno pisem da sumnjam da je bio objekat seksualnog izivljavanja da li roditelja ili reptiloida? Ili oboje u jednoj figuri?
Zato cu ti to ponoviti na PP.... :)

=))) lepo si opisao svoj slucaj.

E moja budalo... =))

Kad prestanes da drhtis od nemoci i besa sto mozes samo da mi se sagnes..i kad eventualno smislis nesto novo, vrati se. =)

I da se mozda ti i Vragana, proste dushice spojite pa da napravite jednog teletabis juniora, mozda bude nesto manje retardiran, ali to ce biti tesko..

Nemoj da se nerviras. =)

U sustini, kad razmislim, ti, Vragana i slicni slucajevi, ste u stvari najvece natprirodne pojave i misterije...jer toliko gluposti i retardluka skoncentrisano u jednoj osobi je apsolutno natprirodno, i nema vece misterije.

Poslednja izmena:
Pa pazi,teorija o reptiloidima je ok,misim sumeri su pravili figurice sa njihovim licem,tako da moguce je.

Ne samo sumeri, nadjene su i na balkanu i podunavlju uopste. Mislim da sam postovao ovo negde...
Nema nista sumnjivo kod tog zemljoradnika.Naravno da ce biti u polju pred svitanje.Nema razloga da se tema skrece u tom pravcu.
Cini mi se da ce i ovaj incident biti zataskan.

Back