Ja sam u Beogradu zivio samo 1995-1997. Moji nisu nastanili Beograd, nego London, Cikago, Melburn ili ostali u Lici (onda znas na kojoj su strani bili).
Znaci, begani. Takvi su jedino prezivljavali i ziveli od milostinje Agencije za izbeglice OUN. Takvi kao ti su puni otrovnih strela na racun onih koji su najmanje krivi za vase potucanje po svetu.
Ostalo ne vrijedi ni komentarisati. Od tije sto odose iz Like nema ni L od Licana. Koga Lika nije porodila i odgojila, taj nije ni Licanin. More biti samo Licanin porijeklom tj. poreklom, a sa Likom ima taman kolko i ti.
Nekad se govorilo, "Sto porodi Lika i Krbava, to ne plasi kosulja krvava!" To je Lika uvijek radjala.
Ne uvek, ovije sto ih izgoni Oluja su neki skuceni Licani koji pobegose sa ognjista cim se zemlja malo jace tresla. Naravno, ne mislim na stare Licane, nego na ovija mladi sto begase sa svojih ognjista ka sumanuti. Nije lako zemlji s takvom decom.
A Djoko Jovanic i slicni zlocinci su licki izrodi, ka i po svijem krajevima sto ih ima. Jovanic je bio u Lici za vrijeme rata samo, a mislim da je rodjen u Srbiji.
Eh, da si ti bio kano Djoko Jovanic, koji se nije rodio u Beogradu, gde bi ti bio kraj. Taj je bio ponos svih Licana, a tebe, koji se besramno blatis na njega, sumnjam da iko pamti. Ti si began, a ne licki borac, a najmanje gusar.
hm, ko je jos kriv za smrt 60 miliona ljudi u roku od 6 godina? sa druge strane Treci Rajh se nije pridrzao maltene nijednog sporazuma, Hitler je jedan od najvecih lazova u istoriji
Zlodela koje je cinio nemacki Vermaht se ne mogu uporedjivati sa bilo kojom svetskom kataklizmom, osim sa Velikim potopom kojeg izazva jevrejski zao bog Jahveh.
Kakve mudrosti, kad su Srbe tad vodili jugosloveni? Ieblo se njima za Srbe, oni su napravili njesra i pobjegli za London, a onda su racunali da ce Srbi opet pobjediti a oni ce se vratiti da gospodare. Medjutim, Srbi izgubise, izgubise zbog njih, jer je Draza i njegova svita izvrsavala njihova naredjenja koja su odvela Srbe u potpunu propast.
I nije tu pitanje samo "da li bi se Hitler drzao sporazuma", nego je to bio otvoreni samar tada najvecoj svjetskoj sili pred ocima cijelog svijeta. Sve novine po svijetu su pisale da je to najveca uvrjeda Hitleru, a onda je usljedila ludacka reakcija. Hitler je cijenio Srbe prije toga, o tome postoje svjedocenja ljudi koji su bili u njegovom najblizem krugu.
”Srbe tad vodili jugosloveni?” Tebe je zaista je tesko kontrolisati, a jos teze razumeti neozbiljnu i detinjastu mastu. Odakle ti ta tupava ideja da je Hitrler "cijenio" Srbe? Nikoga on nije cijenio, cak ni ogromnan Sovjetski Savez, kao ni snazne zemlje kao sto su bile Francuska i Engleska. Ovo je naglabanje bez ikakve osnove. Zapravo ti mislis da te je Hitler cenio zato sto si Srbin. Tebe, begana, nije cenio ni Pavelic, a nekmoli Hitler.