mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.605
Jeo sam letos pliva u ulju. Da nije toliko ulja bila bi odlična. Koje god ulje trpali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze da bude bolja od originala ako se radi po licenci nego samo identicnaNišta se ne može mjeriti s Milka kremom od oraha, jeste da je kilogram 15 eura, ali vrijedi svaki cent.
Kinderlada je zapravo Nutella koju je proizvodila Podravka po licenci. I bila je bolja od origina
5% lešnik, ulje 28%Probaj Milku, ne koriste uopće palmino ulje, nego suncokretovo.
Usporedi to s kinderladom, isti k, samo što imaju palmino ulje umjesto suncokreta.5% lešnik, ulje 28%
Spisak sastojaka: secer, suncokretovo ulje (28%), surutka u prahu (iz mleka), pasta lesnika (5%), kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca (4,5%), obrano mleko u prahu, kakao maslac, emulgator (suncokretovi lecitini), so, arome
https://elakolije.rs/1318019/proizvod/krem-milka-hazelnut-350g

Nije bio skroz isti recept, u kinderladi je bilo manje šećera, više lješnjaka. To im je bio doslovno reklamni sloganNe moze da bude bolja od originala ako se radi po licenci nego samo identicna
Posle kad su izgubili licencu Podravka je radila Linoladu po istoj recepturi.

Evo KauflandJa ne znam sta pokazujes.
Tebi je stvarno matematika slabija strana.
Ulje je jefitnije kod nas nego to na fotki koje usput ima i oznaku super cene kadp odelis sa dva po litri. A litarsko pakovanje je uvek skuplje sto znaci da mi imamo jetinije litarsko kad se pomnozi sa dva nego oni dvolitarsko..
Jaja L velicine isto toliko kostaju i ovde
Mogu ovako d osutra.
Nemoj vise o matematici molim te..mrsavo ti je znanje.
Meso stvarno jeftinije. Ej Srbijo medju sljivama.Bio u hr interšparu koji je jedna od skupljih supermarketa u hr.
Ovo su uobičajene cene nisu akcije.
Meso je džabe u odnosu na naše trgovce:
Pogledajte prilog 1419309
Pogledajte prilog 1419310
Pogledajte prilog 1419311
Pogledajte prilog 1419312Pogledajte prilog 1419313Pogledajte prilog 1419314
Pogledajte prilog 1419315
Pogledajte prilog 1419316Pogledajte prilog 1419317
Pogledajte prilog 1419318
Otvori je i prospi palmino ulje ostane ti 500 grama nutele.
Al da vidiš tek kako je ukusno a tek u konzumu što je dobrooo nema vode u mesu a ukusno a miris... pre korone bilo kilo buta 2,5 evra 19 kn kilo svaki dan sam roštiljaoMeso stvarno jeftinije. Ej Srbijo medju sljivama.

Haha na fotki čitava TRI kupca u pozadini

Idem sutra da kupim ceo karton,zlu ne trebalo...eo nutele na akciji u lidlu
740:118=6,27 evritja otprilike
Linolada duo5% lešnik, ulje 28%
Spisak sastojaka: secer, suncokretovo ulje (28%), surutka u prahu (iz mleka), pasta lesnika (5%), kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca (4,5%), obrano mleko u prahu, kakao maslac, emulgator (suncokretovi lecitini), so, arome
https://elakolije.rs/1318019/proizvod/krem-milka-hazelnut-350g
i to više puta 

Za palačinke jedino. U grčkoj sam mazao na onaj njihov lebac i odozgo grčki jogurt i jagode![]()

Linolada je bila odlicna nekada, pao je kvalitet..Linolada duo
Priprema / Sastojci
šećer, suncokretovo ulje, lješnjaci (10%), punomasno mlijeko u prahu (9%), biljna mast (palma, suncokret), sirutka u prahu, obrano mlijeko u prahu (4%), kakaov prah smanjene masti (3%), dekstroza, emulgator: sojin lecitin, potpuno hidrogenirana repičina mast, arome.
https://www.podravka.hr/proizvod/lino-lada-duo/