- Poruka
- 36.307

Nemam ništa prikladnije, ostali smajlići se ljubakaju .
Častim pivo, nemoj da si smrknut

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako je bre tvoje " Ц" tako smešno
Зато што ме волишKako je bre tvoje " Ц" tako smešno![]()

Neš pivo ?

... спосла одох да гурнем ноге у дунав, заврнем ногавице, шешир и ладан шприцер испод врбе ...

Da idemo tom poručniku ispred kuće da ga opet nerviramo, da se uz nešto uzveremo opet ?
Ja mogu uz belu radu jedinoprošla su ona vremena

Ok, špricer onda![]()

i gospojice sa Romantike nek dođu @Tea i @Kami nek se sete nekog pada, pa makar pada trepavice 
Saću zovem Glovo da pošaljemНавалила да сипа па то ти је...
Па, Немој да ми сипаш ... попићу...![]()

Samo 2 puta u životu , ali bilo je za medalju !@Branko Lori dođi i podeli s nama neki svoj padnemoj samo da lajkuješ nego gukni golube
i gospojice sa Romantike nek dođu @Tea i @Kami nek se sete nekog pada, pa makar pada trepavice
![]()

Jesi, i rekla si mi da se nadaš da neću imati posledica. To je ono što i mene brine, al zasad je sve ok.Već sam na početku teme, na prvoj stani napisala da sam pre tri godine pala i razbila se. .
Moj zet je pao par meseci posle mene, propao kroz lesonit ploče na šupi koje su bile trule. Na beton. Ubio se. Telo ga je dugo bolelo a noga ga i dan danas boli i šepa.Jesi, i rekla si mi da se nadaš da neću imati posledica. To je ono što i mene brine, al zasad je sve ok.
Boli i dalje , al prestaće valjda.
A šarke na vratima su se razljuljale, jedva sam vrata vratila na svoje mesto, šarke se samo okreću u krug.![]()
A da li piješ nešto? Mydocalm je dobar a daje se i nešto protiv tromboze. Takođe, migla bi da mažeš bolne delove sa nekim gelom, ima ih dosta u ponudi. On hladi i prija.Jesi, i rekla si mi da se nadaš da neću imati posledica. To je ono što i mene brine, al zasad je sve ok.
Boli i dalje , al prestaće valjda.
A šarke na vratima su se razljuljale, jedva sam vrata vratila na svoje mesto, šarke se samo okreću u krug.![]()
Vidiš, to je i meni palo napamet, al tek posle par dana, ali nisam pila ništa.A da li piješ nešto? Mydocalm je dobar a daje se i nešto protiv tromboze. Takođe, migla bi da mažeš bolne delove sa nekim gelom, ima ih dosta u ponudi. On hladi i prija.

Ma kasno je, prošlo je već 10ak dana, sad u subotu će biti 2 nedelje okruglo.Serap se zovu tablete koje sam dobila od ortopeda kad sam pala. Pre operacije. Mislim da su one protiv tromboze. Ne znam da li je sada kasno, pitaj nekog.