Tresnuli i pali

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da idemo tom poručniku ispred kuće da ga opet nerviramo, da se uz nešto uzveremo opet ?

Ja mogu uz belu radu jedino 😂 prošla su ona vremena

Може возикамо се по СФРЈ и тражимо га, само тај поручник не знам ни да ли је жив, било много пуцњаве 1990-тих ...

Не причај ми, ни на јагоду се не пењем, како сам рокнуо са ораха, као са крушке ... :kafa:

do pre dve godine sam imala tako opasne padove da ni meni nije jasno kako sam preživela
jedan od upečatljivijih je bio kad sam vodila mlađe dete na sankanje u patikama jelte..i bila neka blaga nizbrdica (tuda su još išla i kola) i oću i ja da se kližem...obe noge su mi odletele u vis, pala sam na leđa, a iza mene auto,,,sve što sam videla su lanci na gumama i kako čovek usporava
tek kad sam došla kući sam skontala šta je moglo da se desi.
e pre 2 god sam tako pala na levo koleno / okliznula se u kupatilu da me i dana danas boli, nadohnadila sve...

ali ovo je vrh
99. smo bili sa crkvom pod Ostrog
tamo prespavali u gornjoj zgradi, tad gore nije bilo kreveta, ali, nama, omladini je bilo avantura da spavamo na podu i tako
uveče bili na službi, poklonili se moštima i rano ujutru smo krenuli dalje
obišli smo i Daibabe
e, u mestu Donja Gorica, mislim da se zove, bila je kiša, klizav put
par u kolima, čovek zaspao za volanom, prešo na našu stranu, oboje na mestu mrtvi, naš autobus se prevrnuo
a nas u autobusu 53 ili 54,/ jedan preko dozvoljenog
nikome ništa, ustvari jedna uganuta noga i jedno slomljeno rebro
meštani su stvarno izašli u susret, bila je jedna pekara, mogli smo da uzmemo šta smo hteli, pili kafe po kućama, javljali se svojima telefonom...

@Branko Lori dođi i podeli s nama neki svoj pad 😁 nemoj samo da lajkuješ nego gukni golube :) i gospojice sa Romantike nek dođu @Tea i @Kami nek se sete nekog pada, pa makar pada trepavice :)
Samo 2 puta u životu , ali bilo je za medalju !
1.put u osmogodišnjoj kad sam stao na rolšule . Tad bile one gvozdene sa kaiševima . Momentalno sve 4 u vis i odvalim glavom u beton ( Kakav prasak ...) Polivali me vodom da me osveste . Nikad više ! Rolšule , roleri , sličuge , skije...i sve to iz doba inkvizicije je za mene tabu

2.put , niz godina kasnije kad me patosirali partizanovi bokser na 1. gostovanju Bore čorbe u Beogradu u restoranu Panorama na B.Brdu i promociji pesme " Lutka sa naslovne strane " Jebg , ja lud izveo njih četvoro napolje da se razračunamo ... Vinjak i pivo su droga :fdlan:
U principu zahvalan sam im , shvato sam da se ipak mogu dobiti batine koliko god da si lud i jak i to mi je bila prekretnica .
Smirio sam se i shvatio snagu reeči : " batina iz raja izašla " :zkez:

Posle kad sam se zaposlio posao mi je bio vezan za visinu gde se svaki pad plaćao životom . Tu sam se naučio da se nikako , ama nikakooo.. ne sme penjati na dve stolice :mrgreen: :ortaci2:

Poslednja izmena:
Već sam na početku teme, na prvoj stani napisala da sam pre tri godine pala i razbila se. .
Jesi, i rekla si mi da se nadaš da neću imati posledica. To je ono što i mene brine, al zasad je sve ok.
Boli i dalje , al prestaće valjda.
A šarke na vratima su se razljuljale, jedva sam vrata vratila na svoje mesto, šarke se samo okreću u krug. :confused:

Jesi, i rekla si mi da se nadaš da neću imati posledica. To je ono što i mene brine, al zasad je sve ok.
A šarke na vratima su se razljuljale, jedva sam vrata vratila na svoje mesto, šarke se samo okreću u krug. :confused:
Moj zet je pao par meseci posle mene, propao kroz lesonit ploče na šupi koje su bile trule. Na beton. Ubio se. Telo ga je dugo bolelo a noga ga i dan danas boli i šepa.

A da li piješ nešto? Mydocalm je dobar a daje se i nešto protiv tromboze. Takođe, migla bi da mažeš bolne delove sa nekim gelom, ima ih dosta u ponudi. On hladi i prija.

A da li piješ nešto? Mydocalm je dobar a daje se i nešto protiv tromboze. Takođe, migla bi da mažeš bolne delove sa nekim gelom, ima ih dosta u ponudi. On hladi i prija.
Vidiš, to je i meni palo napamet, al tek posle par dana, ali nisam pila ništa. :(
Doktorka što mi je radila UZ je rekla da uzmem Pančićev gel Gavez da mažem taj otok, da je mnogo dobar. Ona ga koristi za sve , kaže odličan je za svašta nešto. I pokušavam da što više mirujem, al prvih dana nisam mogla ni da sedim ni da ležim kako treba. Sad već uspevam :)

Back