Tresnuli i pali

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Definitivno
gle šta sam uradila iz lera jbt

IMG_0450.jpg

Bilo je podosta padova nešto u detinjstvu, nešto kao odrasla.
Uglavnom prolazila sam samo sa čvorugama, masnicama, kolena i laktovi uvek u krastama i modricama.
Jedan pad, i dan danas me zezaju zbog tog pada.
Bila sam se popela na krov kuće, sa drveta i skroz do vrha, tu sam malo hodala i onda rešila da potrčim prema dole
Bila sam sigurna da ću moći da se zaustavim na ravnom delu krova.
Umesto toga odletela sam pravo do svinjca i pala na maleno prasence.
Meni ništa, malo se ugruvala
A prasence?
Veterinar reče da je dobilo infrakt.

Vala jeste.
Nego muški nešto tvrde pazar, slabo pišu, al žene su padale za medalju .
Neda treba da dobije nacionalnu penziju kao kaskaderka
pa možda slabije padaju od nas žena...
može biti da su u većem fokusu jer ne misle na
nabavke račune posao decu roditeljske sastanke majstore i ostala životna sranja.

idu na posao i vraćaju se. kako da ne budu u fokusu? :lol:

pa možda slabije padaju od nas žena...
može biti da su u većem fokusu jer ne misle na
nabavke račune posao decu roditeljske sastanke majstore i ostala životna sranja.

idu na posao i vraćaju se. kako da ne budu u fokusu? :lol:
Moj brat je kasnio na prvi roditeljski svom sinu , I raz osn škole, i potrčao je, sapleo se , i pao , razbio se kao sijalica. Iscepao farmerke na kolenima, pa se krio teksas jaknom od drugih roditelja. Došao kući i priča šta mu se desilo, a sin mu kaže "Tata, prvi put si i potrčao u životu " 😁

Drugi put se , isti taj brat, vraćao sa posla biciklom , vrućina, skinuo majicu prebacio preko ramena, majica spadne i zamrsi se u točak , i on i bicikl se prevrnu preko governala , došo kući sav izlupan.

On ima široku lepezu padova, ja samo ova dva. Možda se setim još nekog.

I ja sam volela da se pentram, ali nikada nisam pala. Visila sam po drveću , krovovima, tavanskim gredama, nema gde nisam stizala ... :)
Ja sam jednom pala na času fitičkog.
Penjalu se na onaj konopac.
Uspela da se popnem do vrha i umesto da se lagano spuštam krenula da proklizavam i samo u jednom momentu ispustim kanap i padnem pravo na debelu strunjaču, dvatri puta odskočila.
Jesam se tad uplašila, svi smo,
Samo mi ruke od konopca bile izguljene.

Ja sam jednom pala na času fitičkog.
Penjalu se na onaj konopac.
Uspela da se popnem do vrha
Te sam konopce obožavala, imali smo u sali i metalne cevi do vrha , i uz to smo se peli, i sa onim patikicama ne sećam se kako su se beše zvale, bele platnene, imale su dobar đon koji ne proklizava, uspenjem se do vrha .Kad nisam bila u njima, nisam se mogla uspeti

Neverovatno ?!? :fdlan:

Какав је то посао када можеш толико да се заборавиш?
Или
Шта да имаш 100кг ?
kakva je to žena kad ne može normalno da sedi sa stopalima okrenutim ka zemlji, bolje je pitanje

trebalo bi da se ugojim još toliko da bi ugurala u 100
bolje da bude dve mene od 50 nego jedna debela :lol:

desibreti? :zag:

kakva je to žena kad ne može normalno da sedi sa stopalima okrenutim ka zemlji, bolje je pitanje

trebalo bi da se ugojim još toliko da bi ugurala u 100
bolje da bude dve mene od 50 nego jedna debela :lol:

desibreti? :zag:

Ево ме, истопљен али не од љубави и секса ... :kez:

Не укључујем климу, јер ми је онда прелепо, а у возилу је сада врућО = 70Ц....:pivce: ... спосла одох да гурнем ноге у дунав, заврнем ногавице, шешир и ладан шприцер испод врбе ...

Te sam konopce obožavala, imali smo u sali i metalne cevi do vrha , i uz to smo se peli, i sa onim patikicama ne sećam se kako su se beše zvale, bele platnene, imale su dobar đon koji ne proklizava, uspenjem se do vrha .Kad nisam bila u njima, nisam se mogla uspeti
Mislim da smo ih i mi imali.

Znam samo da je nastavnik posle onog mog pada uzimao mene kao primer kako se ne spušta niz konopac.
Naučila sam i ja posle toga.
Što je najjače ja sam u tom periodu bila oslobođena od fizičkog zbog noge, ali sam ga skoro redovno radila.

Ихх... ја сам се некада пењао за мање од 8 секунди и то без ногу ...

Каже поручник ко се попне за 8 секунди добија 7 дана слободно. Када је видео да нисам нормалан, окренуо главу угасио штоперицу, каже морам писати командиру батаљона, па доказивати, јел тако да теби не треба допуст , ускоро идеш кући ? ... :rida:

Back