- Poruka
- 37.909
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo baš gadno.
pa možda slabije padaju od nas žena...Vala jeste.
Nego muški nešto tvrde pazar, slabo pišu, al žene su padale za medalju .
Neda treba da dobije nacionalnu penziju kao kaskaderka

E baš ti je ova perfect one

kako se to naduje ko sunđer u vodiE baš ti je ova perfect one
Ovo na filmu kad se vidi pomisli se da su preterali, jezivo,
Al takva je bila i moja , i gora![]()
Moj brat je kasnio na prvi roditeljski svom sinu , I raz osn škole, i potrčao je, sapleo se , i pao , razbio se kao sijalica. Iscepao farmerke na kolenima, pa se krio teksas jaknom od drugih roditelja. Došao kući i priča šta mu se desilo, a sin mu kaže "Tata, prvi put si i potrčao u životu "pa možda slabije padaju od nas žena...
može biti da su u većem fokusu jer ne misle na
nabavke račune posao decu roditeljske sastanke majstore i ostala životna sranja.
idu na posao i vraćaju se. kako da ne budu u fokusu?![]()
I ja sam volela da se pentram, ali nikada nisam pala. Visila sam po drveću , krovovima, tavanskim gredama, nema gde nisam stizala ...Bila sam se popela na krov kuće, sa drveta i skroz do vrha, tu sam malo hodala i onda rešila da potrčim prema dole

Ja nisam vozila ni rošule ni rolere,Sve forumašice voze rolere![]()
Ja sam jednom pala na času fitičkog.I ja sam volela da se pentram, ali nikada nisam pala. Visila sam po drveću , krovovima, tavanskim gredama, nema gde nisam stizala ...![]()
Odbili me, visoka premija osiguranja.Nedo da se spremaš za Olimpijadu![]()
Te sam konopce obožavala, imali smo u sali i metalne cevi do vrha , i uz to smo se peli, i sa onim patikicama ne sećam se kako su se beše zvale, bele platnene, imale su dobar đon koji ne proklizava, uspenjem se do vrha .Kad nisam bila u njima, nisam se mogla uspetiJa sam jednom pala na času fitičkog.
Penjalu se na onaj konopac.
Uspela da se popnem do vrha
kakva je to žena kad ne može normalno da sedi sa stopalima okrenutim ka zemlji, bolje je pitanjeNeverovatno ?!?
Какав је то посао када можеш толико да се заборавиш?
Или
Шта да имаш 100кг ?

kakva je to žena kad ne može normalno da sedi sa stopalima okrenutim ka zemlji, bolje je pitanje
trebalo bi da se ugojim još toliko da bi ugurala u 100
bolje da bude dve mene od 50 nego jedna debela
desibreti?![]()

... спосла одох да гурнем ноге у дунав, заврнем ногавице, шешир и ладан шприцер испод врбе ...Mislim da smo ih i mi imali.Te sam konopce obožavala, imali smo u sali i metalne cevi do vrha , i uz to smo se peli, i sa onim patikicama ne sećam se kako su se beše zvale, bele platnene, imale su dobar đon koji ne proklizava, uspenjem se do vrha .Kad nisam bila u njima, nisam se mogla uspeti
Te sam konopce obožavala, imali smo u sali i metalne cevi do vrha , i uz to smo se peli, i sa onim patikicama ne sećam se kako su se beše zvale, bele platnene, imale su dobar đon koji ne proklizava, uspenjem se do vrha .Kad nisam bila u njima, nisam se mogla uspeti

. Када је видео да нисам нормалан,

Ц.Sve forumašice voze rolere![]()
Jok.Sve forumašice voze rolere![]()