- Poruka
- 7.078
nema ć
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro da ste ukapirali.Izracunali, smece teze od svog zivota na Zemlji. Al smo ga prekardasili.

Pa do sutra mozemo da trubimo globalno i ne pravimo bas nikakvu razliku.Ma za nas nema resenja za to za sada. Evo ti primer razvijenijih zemalja poput Nemacke koja se hvali svojom green kulturom i uspehom a ovamo dobar deo smeca placaju africkim diktatorima da izvezu tamo. Nemas eko frendli nego eko licemerje.
Mada to nije opravdanje za nas da ovde pravimo haos.
Ma bilo bi super da krenemo da ne bacamo smece po ulici i po parkovima, sumama nego u korpe.Pa do sutra mozemo da trubimo globalno i ne pravimo bas nikakvu razliku.
Ili da uzmemo npr sapun za kosu i napravimo ipak neku razliku, a ne pravdati, eto industrija, eto drzave,eto svi pa cu i ja ko ga ebe.
To se valjda podrazumevaMa bilo bi super da krenemo da ne bacamo smece po ulici i po parkovima, sumama nego u korpe.
a u skladu sa tim jeste i da ga manje pravimo.Pa de si milanče, uspede jovanče, a:zapanjen:
Pa de si milanče, uspede jovanče, a
Ma za nas nema resenja za to za sada. Evo ti primer razvijenijih zemalja poput Nemacke koja se hvali svojom green kulturom i uspehom a ovamo dobar deo smeca placaju africkim diktatorima da izvezu tamo. Nemas eko frendli nego eko licemerje.
Mada to nije opravdanje za nas da ovde pravimo haos.
E pa drago mi je, pozdravi milančetaa ne..ja sam melančetov brat od strica
A kad će da dođe milanče da popijemo po pivoi meni nadj nataly..oću
Što? Neko će da ti otme raspremanje?Joj, oterajte me da raspemim.

A njahŠto? Neko će da ti otme raspremanje?
jes utrkuju se