- Poruka
- 7.078
A kad će da dođe milanče da popijemo po pivo
izgleda tek sledeći vikend
opet pije čajevi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad će da dođe milanče da popijemo po pivo
Joj, oterajte me da raspemim.
Pa to ti kažemA njahjes utrkuju se
![]()

Treba i sabiranje da radimsamo što si došla
Sta zna dete sta je sto kila.Tako mi lik spominje, na tv prikazuju svinje kao domaće ljubimce tamo negde po merikama, reko to mora da su one patuljaste, ne, pogled, svilja od 200 killa leži an trosedu u dnevnoj sobi
Treba i sabiranje da radim
E tako je moj sin zaključio da je neophodno da jede spanać dva puta nedeljno. Reko može.. Ti očisti i operi, ja ću da spremim.Sta zna dete sta je sto kila.
Reko pa sto jedes onda meso, nemoj.
Tako ne vidim kad ga ubiju
More klaces ti meni, il lepo u vegane.
A za oduzimanje da ostane?
može detaljnije? Pitam za drugaraPa meni lep osecaj, arhetip, toplina, zajednistvo, svetle oni ukrasi.. I naravno tada su samice najranjivije.
Secam se ceo dan sljakali, bila neka frka i ja u 12 dobijem grc na nozi. I kolega kaze izadji napolje i setaj tako ce te lakae proci. I tako scena, idem putem i psujem sve po spisku, a ispred mene slika grada i vatromet.Pa ne nervira toliko, mslm, ne marim, čini mi se da nisam nikad dočekivao ng na nekoj proslavi a šta drugi rade me ne dotiče. Uostalom, prvog januara sam od šest ujutru na poslu, tako da ću i ove prespavati
Zenske koje nemaju momka dozaivljavaju NG emitivnije od nas. U fazonu kako svi imaju nekog i kako su ususkani a one same. Tako da...može detaljnije? Pitam za drugara
Pa meni lep osecaj, arhetip, toplina, zajednistvo, svetle oni ukrasi.. I naravno tada su samice najranjivije.
Zenske koje nemaju momka dozaivljavaju NG emitivnije od nas. U fazonu kako svi imaju nekog i kako su ususkani a one same. Tako da...
A ne ne tamo ocekuju poklone.Pa za to je bolje da ideš na one proslave 8. marta, sindikalne..
Upadneš ko u akvarijum![]()
YupI šta.. Obilaziš kuće, stanove... Viriš gde neka sama i ranjiva leži zavijena u ćebe i jede paštetu?
Cekaj brate ovaj za kablovsku moze a ja ne mogu obucen u deda mraza i sa lepsim namerama?Douuobroo, sad me pomalo plašiš![]()