- Poruka
- 54.703
Vid stvarno
Još malo
Još malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što si *****, šta sam ti ja sad skrivila : ((Evo necu muvati heroinu i ubedjivati je ni u sta. Aj sad lepo.
Додола радила прву данас, вероватно спава.
Aj da nalupamo još 50 postova na brzinu, pa da ih prozivamo što nisu otvorile novu temu
Pa vidis sta se desilo zbog tebe.?što si *****, šta sam ti ja sad skrivila : ((
Јавно ти се извињава на оном несланом покушају мувања, а ја ћу да му опростим што сам га тукао.što si *****, šta sam ti ja sad skrivila : ((
to je sve zato što ste me ubedili da sam prepičkaPa vidis sta se desilo zbog tebe.?
Jes ne pitamo seRođena, pa ne shvataju da se i ne pitaju.
![]()

a ja tebi ne bih oprostila ništa eheheЈавно ти се извињава на оном несланом покушају мувања, а ја ћу да му опростим што сам га тукао.
Sve ce biti u redu.to je sve zato što ste me ubedili da sam prepička
Pa rekla si da ćeš dati Zajcevu, a da njemu ne daššto si *****, šta sam ti ja sad skrivila : ((
Ja koju god da pitam koliko ima god
Odg je starija sam ja od tebe duso
Pri tom ni ja nisam premlad
Dolazimo do zakljucka da je prosecna forumasica na krsti na pocetku klimaxa.
Mozda 45 50 55
teško mi jeSve ce biti u redu.
Увреди меa ja tebi ne bih oprostila ništa ehehe
Ма штогођ да си, мој си форумски пар, војим те највише на свијету.to je sve zato što ste me ubedili da sam prepička
pa eto vidiš, napokon me je ubedjivao i dobiće ništa, a zajcev mi se svideo jer zna tri italijanske reči i toetoPa rekla si da ćeš dati Zajcevu, a da njemu ne daš
Ja koju god da pitam, odgovori - premlada sam za tebe perverznjaku matoriJa koju god da pitam koliko ima god
Odg je starija sam ja od tebe duso
Pri tom ni ja nisam premlad
Dolazimo do zakljucka da je prosecna forumasica na krsti na pocetku klimaxa.
Mozda 45 50 55

Виђи виђи ко се врнуо коначно, доста људи је питало за тебе.Фурајте ову док не дође Додола. : )