тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nigde ne vidim da skida radeta niti bilo koga drugog
Ја не мислим да је он лош глумац али мора некад мало да олабави и да се реши тог погледа испод обрва иначе прети да постане мушка верзија Кристен Стјуарт.

IMG_20200406_224945.jpg

Промени фацу, човече.

Ја не мислим да је он лош глумац али мора некад мало да олабави и да се реши тог погледа испод обрва иначе прети да постане мушка верзија Кристен Стјуарт.

Pogledajte prilog 677250

Промени фацу, човече.
Jesi gledala neki ruski film sa njime?

Pogledajte prilog 677250

Промени фацу, човече.
pa na takvo nešto sam mislila, ti si preciznije sročila

Pogledajte prilog 677250

Промени фацу, човече.

Tebi je Bikovic bolji od Kostica hahahahaah

jao bre, pa glumim hard to get, inače sam jako dobra u duši, evo ovde svi znaju da nedostatak bujnog poprsja kompenzujem svojom dobrotom
e sad ako si kao i svi i bitne su ti velike sise, onda ti verovatno moja dobrota ništa ne znači : (
Ne, sise mi nisu bitne, zaista. Nisu nikad ni bile, mislim u ovom nekom reproduktivnom periodu života. Pobogu, pa nisam ja tipični predstavnik Ljis-a. Meni je sasvim svejedno kakve su sise. Ja volim one koje imam.
Da je žena dobra u duši meni je to jedino bitno. A i pametna.

Tebi je Bikovic bolji od Kostica hahahahaah
Бољи је.
Наравно, ни прићи једном Глоговцу или Мићановићу, на пример.

Но, свакако бољи од Костића. Првих пет људи са улице сада да доведем, бољи су од Костића. За метар.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back