gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Маестралан ретард.Al' u ovoj muci daj šta daš...no, treba napomenuti da je maestralan u mala noćna muzika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Маестралан ретард.Al' u ovoj muci daj šta daš...no, treba napomenuti da je maestralan u mala noćna muzika
Lik je autentičan jbg..kako god to je odradio, i realno meni je uvek dugo trebalo da ne pomislim na tu ulogu kada ga vidim.Маестралан ретард.
Ја не мислим да је он лош глумац али мора некад мало да олабави и да се реши тог погледа испод обрва иначе прети да постане мушка верзија Кристен Стјуарт.Nigde ne vidim da skida radeta niti bilo koga drugog
Jesi gledala neki ruski film sa njime?Ја не мислим да је он лош глумац али мора некад мало да олабави и да се реши тог погледа испод обрва иначе прети да постане мушка верзија Кристен Стјуарт.
Pogledajte prilog 677250
Промени фацу, човече.
pa na takvo nešto sam mislila, ti si preciznije sročilaЈа не мислим да је он лош глумац али мора некад мало да олабави и да се реши тог погледа испод обрва иначе прети да постане мушка верзија Кристен Стјуарт.
Pogledajte prilog 677250
Промени фацу, човече.
Ubice moga oca.Šta si gledao?
Msm sa Kostićem?
Ja sam južni vetar 12 ep odgledao, kapiram da bi ta serije mogla kvalotetno u nekoj dobroj produkciji da ide i 3-4 sezone.
Ја не мислим да је он лош глумац али мора некад мало да олабави и да се реши тог погледа испод обрва иначе прети да постане мушка верзија Кристен Стјуарт.
Pogledajte prilog 677250
Промени фацу, човече.
Naravno da je bolji.Tebi je Bikovic bolji od Kostica hahahahaah
ubivay, srečo!
Naravno da je bolji.
Šta tu ima nejasno?
Realno jeste,ume da pokaze i tracak nadeTebi je Bikovic bolji od Kostica hahahahaah
Ne, sise mi nisu bitne, zaista. Nisu nikad ni bile, mislim u ovom nekom reproduktivnom periodu života. Pobogu, pa nisam ja tipični predstavnik Ljis-a. Meni je sasvim svejedno kakve su sise. Ja volim one koje imam.jao bre, pa glumim hard to get, inače sam jako dobra u duši, evo ovde svi znaju da nedostatak bujnog poprsja kompenzujem svojom dobrotom
e sad ako si kao i svi i bitne su ti velike sise, onda ti verovatno moja dobrota ništa ne znači : (
Dopusti da ljudi imaju drugačije mišljenje.Jeste bolji al u khurcu
Бољи је.Tebi je Bikovic bolji od Kostica hahahahaah
Sotire aj majke tiJeste bolji al u khurcu
Harizmatičan je kao Ana Stanić sa gitarom preko ramena.To sto Bikovic pokaze emociju i bes moze da nauci radom svaka budala, a ono sto vi ne vidite je da je Vuk Kostic jedno 10 puta harizmaticniji od njega pred kamerom.........
Ja sve mislim da se zajebavas.To sto Bikovic pokaze emociju i bes moze da nauci radom svaka budala, a ono sto vi ne vidite je da je Vuk Kostic jedno 10 puta harizmaticniji od njega pred kamerom.........
Dopusti da ljudi imaju drugačije mišljenje.
I da su u pravu, naravno.
Ti sa kurrčevima.Pa ko ti brani da imas drugacije misljenje

Nikola Rakocevic je dobar iz te generacije,samo je nedovoljno guran.