gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Kao pratim domaća ostvarenja.Sto gledate to. Ima i lepih stvari
Evo usraću se sad.
Južni vetar je rapsodija za ovo sranje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao pratim domaća ostvarenja.Sto gledate to. Ima i lepih stvari
On mi čak i nije toliko loš.Ne diraj mi juzni vetar i bikovicA
a ne možeš da ga prihvatiš kao svog nekako, pošto ste se zbližili?Sve je iritantniji, mazohizam čist.
Ne da nije los nego je odlican glumac.On mi čak i nije toliko loš.
Iznenadjen sam.
Nisam rekao da je loš glumac, nego mi lik kriminalca nije išao uz njega.Ne da nije los nego je odlican glumac.
I sto je najbolje mlad je, tek ce da bude dobar, videcete
A mene je tako prijatno iznenadio. Skroz je dobar u juznom vetru.Nisam rekao da je loš glumac, nego mi lik kriminalca nije išao uz njega.
Deluje kao pahuljica neka.
Pogrešio sam, ok je stvarno.
Pa to, ima se, može se, ribe se, lože se.A mene je tako prijatno iznenadio. Skroz je dobar u juznom vetru.
Ma ne bre.Hoces da kazes da mi se svidja samo zato
svi znamo šta ćeš sad da radishLaku noć deco.
Čuvajte se.
Šta si gledao?Kao pratim domaća ostvarenja.
Evo usraću se sad.
Južni vetar je rapsodija za ovo sranje.

glumi sebe u apsolutno svakoj uloziNije serija loša, msm ima potencijal kao što rekoh za dobar razvoj priče i jedno dobre 3 sezone.Vuk Kostic je dobar glumac ali ne gledam sad tu seriju...
Gledam Juzni vetar, e to je dobra serija, mislim ono ok, ne sad woow ali pristojna
Дај бре Сотире лик није прошао поред глуме.Vuk Kostic je dobar glumac ali ne gledam sad tu seriju...
Gledam Juzni vetar, e to je dobra serija, mislim ono ok, ne sad woow ali pristojna
Nigde ne vidim da skida radeta niti bilo koga drugogpaa, taj dečak Biković izgleda ima potencijala, al negde u daljini slutim da se loži da bude rade šerbedžija, taj fazon; pa samim tim od seksi nema ništa kad kopiraš
Zapravo potpuno druga priča je kod Bikovića, moglo bi se reće sve samo ne šerbedžija.Nigde ne vidim da skida radeta niti bilo koga drugog
Al' u ovoj muci daj šta daš...no, treba napomenuti da je maestralan u mala noćna muzikaДај бре Сотире лик није прошао поред глуме.