Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Ti sa kurrčevima.
Cekaj sta si ti neka princeza ili zemunac, odluci se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti sa kurrčevima.
Zemunska dreg princeza!Cekaj sta si ti neka princeza ili zemunac, odluci se
Za jeb.ati?A Vuk Kostić je ekstrica.![]()

Samo sam za Rakočevića čula. Nalož totalni.Rakocevic jeste medju najboljim mladim glumcima.. On, Dragicevic, Sovilj, Radovan Vujovic i jos mozda Branko Jankovic i to je to.
Ne, Baću i Rakočevića bih hebalaZa jeb.ati?![]()
pa hajde onda da se upoznamo, da vidiš kako sam dobra i pametna i koliko mogu da volim nekoga ko voli moje male siseNe, sise mi nisu bitne, zaista. Nisu nikad ni bile, mislim u ovom nekom reproduktivnom periodu života. Pobogu, pa nisam ja tipični predstavnik Ljis-a. Meni je sasvim svejedno kakve su sise. Ja volim one koje imam.
Da je žena dobra u duši meni je to jedino bitno. A i pametna.
što me stavljaš u isti koš s bikovićem bre :/Nemate pojma, Biković je Jarac. Apsolutno tako i zrači. Jarčevi su pesimisti, harizme bez. Smatraju sebe vipovcima i lagano guraju ka uspehu utabanom stazom. Biković ne znam da l baš oponaša Šerbedžiju, ali oseća se to, kao, uči se od proverenih i dokazanih autoriteta.
da te zamoli da ga upoznaš sa mnom, jel?@Julian , можеш да замолиш : ))

Ма јок, нешто за неко брисање на другој теми.da te zamoli da ga upoznaš sa mnom, jel?
Samo sam za Rakočevića čula. Nalož totalni.
ti lutaš beboJel sam ja to zalutala na Film i serije?![]()
I ti oponašaš Šerbedžiju, je lišto me stavljaš u isti koš s bikovićem bre :/

Imam druga koji nenormalno lici na njega. Cak ima i fotku slicnu ovoj
A nisi mislila da se na LjiSu priča o ljubavi i sexu, viš da ni velike sise ovde nisu u modiJel sam ja to zalutala na Film i serije?![]()
posreduj molim te, vidiš da nam teško nešto ide, a ovako na prvi pogled bi se moglo reći da smo srodne duše, greota da propadnemoМа јок, нешто за неко брисање на другој теми.
А вас ћу да упознам, шта је ту проблем :Д
Tu najbolje glumi Miša Zvornik realno...i matori Marijanović.Ubice moga oca.
Jezus Maria und Franjo Jozef.
jaštaI ti oponašaš Šerbedžiju, je li![]()
A vidim i ja...ti lutaš bebo
A negde jesu u modi?A nisi mislila da se na LjiSu priča o ljubavi i sexu, viš da ni velike sise ovde nisu u modi