- Poruka
- 55.168
Scena,pustinja,prevrce se ono siblje
Imal zivih jb.t?
Imal zivih jb.t?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тражио је Изногуда. Ја ваљда знам шта бришем. Тражи свађу. И после ће да каже да њега неко напада.Ima, ali ih brišu, nem pojma zašto. Bio čovek ovde, tražio neku, ne znam koju, sad nema poruka...
Fascinantno je da nikad ne primetiš kad mene Iznogud traži sa klipom " Vendi", i kad me otvoreno vređa svojim primitivnim rečnikom. Tad si valjda zauzeta skidanjem sala. Kakav si licimUr!Тражио је Изногуда. Ја ваљда знам шта бришем. Тражи свађу. И после ће да каже да њега неко напада.
Pazi kad mi je na zenama extra zanimljivo. Vracam se tamo i na kuvanjeKoliko ljudi nema u poslednje vreme, sve me stra da pitam de su, šta rade...
---
Strki, ajd pustite malo da se svade, dosadno ovako.
Окачи и ти песму, шта ме се тиче.Fascinantno je da nikad ne primetiš kad mene Iznogud traži sa klipom " Vendi", i kad me otvoreno vređa svojim primitivnim rečnikom. Tad si valjda zauzeta skidanjem sala. Kakav si licimUr!
са таквим ставом не бих се чудио да си попио и бан неколико пута?Fascinantno je da nikad ne primetiš kad mene Iznogud traži sa klipom " Vendi", i kad me otvoreno vređa svojim primitivnim rečnikom. Tad si valjda zauzeta skidanjem sala. Kakav si licimUr!
Interveniše se tek na moju prijavu.То за вређање не лажи, брише се као и све што се брише.
U čemu je razlika između pesme, i teksta? Ajd prosvetli me?Окачи и ти песму, шта ме се тиче.
Bezbroj puta.са таквим ставом не бих се чудио да си попио и бан неколико пута?
Malopre sam prošetao krajem, ako sam prešao 2 km uvr' glave i zaduvao sam se kao gusan, i pitam se kad ću opet biti onaj stari koji može u cugu da pregilja 20 km, pa to do jeseni nema šanse da se postigne čak i da se intenzivno skine višak kg.ja krecem pesice do posla, svecano od danas
da ne postanem bure u narednim danima
a vi kako te?
Тачно четири пута, у преводу.Bezbroj puta.
не можеш сам да се откачиш од форума па гледаш решење?Bezbroj puta.
A šta ja da radim na ŽenamaPazi kad mi je na zenama extra zanimljivo. Vracam se tamo i na kuvanje

Doping bajo moj heheMalopre sam prošetao krajem, ako sam prešao 2 km uvr' glave i zaduvao sam se kao gusan, i pitam se kad ću opet biti onaj stari koji može u cugu da pregilja 20 km, pa to do jeseni nema šanse da se postigne čak i da se intenzivno skine višak kg.
Čak i ja.Proći će i ovo, ima da ne otvaram opet par meseci, ma pola godine pa kad se vrnem a svi mi opet zanimljivi i zabavni![]()

да научиш да хеклашA šta ja da radim na Ženama![]()
Jedino da živim na lebu i vodi kao otac Makarije, mene brate ubi nekretanje, posebno nekretanje koje potraje.Doping bajo moj hehe
Пусти Шакиру и врцкај, труст ме : ))))Jedino da živim na lebu i vodi kao otac Makarije, mene brate ubi nekretanje, posebno nekretanje koje potraje.
Jbg...Sad i da oćeš ne možeš da se krećešJedino da živim na lebu i vodi kao otac Makarije, mene brate ubi nekretanje, posebno nekretanje koje potraje.
Nisam ciničan prema upokojenima, samo ukazujem da neko ko se skida go na javnom mestu pred ženama i decom, i pri tom drži svoje genitalije u ruci, ne može da se nazove "gospodinom". Možda je to nivo gospodstva kod avangarde sa juga, ne znam.Што се осталог дела тиче, заиста мислим да је неумесно да се буниш и да питаш за разлику између песме и реченице у којој се подсмеваш мртвој особи, као јуче, или јутрос, не знам више ни када.
Упозоравам те последњи пут.Nisam ciničan prema upokojenima, samo ukazujem da neko ko se skida go na javnom mestu pred ženama i decom, i pri tom drži svoje genitalije u ruci, ne može da se nazove "gospodinom". Možda je to nivo gospodstva kod avangarde sa juga, ne znam.