тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тражио је Изногуда. Ја ваљда знам шта бришем. Тражи свађу. И после ће да каже да њега неко напада.
Fascinantno je da nikad ne primetiš kad mene Iznogud traži sa klipom " Vendi", i kad me otvoreno vređa svojim primitivnim rečnikom. Tad si valjda zauzeta skidanjem sala. Kakav si licimUr!

Fascinantno je da nikad ne primetiš kad mene Iznogud traži sa klipom " Vendi", i kad me otvoreno vređa svojim primitivnim rečnikom. Tad si valjda zauzeta skidanjem sala. Kakav si licimUr!
са таквим ставом не бих се чудио да си попио и бан неколико пута?

То за вређање не лажи, брише се као и све што се брише.
Interveniše se tek na moju prijavu.
Окачи и ти песму, шта ме се тиче.
U čemu je razlika između pesme, i teksta? Ajd prosvetli me?
са таквим ставом не бих се чудио да си попио и бан неколико пута?
Bezbroj puta.

Што се осталог дела тиче, заиста мислим да је неумесно да се буниш и да питаш за разлику између песме и реченице у којој се подсмеваш мртвој особи, као јуче, или јутрос, не знам више ни када.

Још не пропушташ прилику ни да мене боцнеш, уместо да поставиш обично питање као нормална особа.
После ти ђаво крив, а ти јадан, сви су против тебе.

Не може да напише зашто бришеш то и то, а то и то не, него мора да набаци да сам заузета скидањем сала.
Патетично, да ти ја кажем.

Што се осталог дела тиче, заиста мислим да је неумесно да се буниш и да питаш за разлику између песме и реченице у којој се подсмеваш мртвој особи, као јуче, или јутрос, не знам више ни када.
Nisam ciničan prema upokojenima, samo ukazujem da neko ko se skida go na javnom mestu pred ženama i decom, i pri tom drži svoje genitalije u ruci, ne može da se nazove "gospodinom". Možda je to nivo gospodstva kod avangarde sa juga, ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back