gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Oh, baby, my heart just melted. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wanna bet? : )))A reko da te poštedim dalje muke, presušila bi sa referencama ubrzo lol.
Wanna bet? : )))
@stugots ево ово ти је сејф бет ахахаххахахPoželim da odem sa teme, pa da me Strki ovako dočeka kad se vratim.
Можемо да тестирамо, ја сам за, мехехеZašto lažeš ljude, svi znaju da to nije istina!![]()
Pa nema ovde dve Dodole.Ovo meni kažeš je li
Znam da me ne bi zvala, ali to je samo zato da ostaneš dosledna, ali želela bi da se vratim.Можемо да тестирамо, ја сам за, мехехе
То је само уобичајени Форлорн ал наш је и морамо да га волимо :ДIzgleda da sam razočarao Forlorna svojim povratkom lol. Jeste vi to imali neku opkladu kad ću da se vratim, pa si izgubio, šta?
Тхат макес твво оф ус :мистергрин:Jedino što bi sad moglo da mu povrati raspoloženje, je moj odlazak sa LjiSa.
Нопе.Kao što i mene morate da volite.![]()
Nemoj tako zemo, nisi ni svestan koliko značiš svim ovim ljudima, eto Stuov odlazak primetile su samo forumašice, jer im je time slomio srca, a neko tvoje eventualno napuštanje LJiS-a primetili bi svi, većinom zato što bi to doživeli kao spas od tvog muzičkog ukusa, ali tvoj potez bi bio masovno zapažen.Kao što i mene morate da volite.![]()
Lepo si počeo, i onda me sahranio. LolNemoj tako zemo, nisi ni svestan koliko značiš svim ovim ljudima, eto Stuov odlazak primetile su samo forumašice, jer im je time slomio srca, a neko tvoje eventualno napuštanje LJiS-a primetili bi svi, većinom zato što bi to doživeli kao spas od tvog muzičkog ukusa, ali tvoj potez bi bio masovno zapažen.
![]()