pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.730
prazna kafana sine
ovaj organizam kad uđe svi pobegnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nabijem ga na kuracc ))))prazna kafana sine

Mićo, ulazi unutra i ugrej se, vidis da ces eksplodirati od hladnoceZlatibor pre 1h....zimska idila.
Dok sirota raja gleda farme braću i četuje na tudj net. Uspešni ljudi znaju da uživaju u reali.Pogledajte prilog 653024

Uštirkani manje negativnosti i bićeš bolji čovek.E koliko li si ti nesrećan kad moraš ovde da dolaziš da nam pokazuješ kako si "uspešan".
Nisam uspešan kao ti, ali uredno plaćam net.
Felga na špediter iz nehigijenskog naselja.Ko ima ne ponaša se tako.
Zašto bi pišao po bilo kome?
Felna mog auta vredi više nego ti možeš da "ispišaš" za 2 života.
Ma ulazim da obrnem još koji krug oko Zlatibora.Mićo, ulazi unutra i ugrej se, vidis da ces eksplodirati od hladnoce![]()

Ako mi dozvoliš da ti doturim jedan kako bih reko nastup jednih đedova u odelima od listera u tom nekom Redingu, čisto malo oneobičavanja i to odavno, posle tries i kusur godina kad milenijalci ono skapiraju da to u svetu ima nečeg i od pre, što bi se reklo bili čike, gle čuda, ipak ima ščk nc nc ščk nc ščk ščk:prazna kafana sine
raskivanje u totaluAko mi dozvoliš da ti doturim jedan kako bih reko nastup jednih đedova u odelima od listera u tom nekom Redingu, čisto malo oneobičavanja i to odavno, posle tries i kusur godina kad milenijalci ono skapiraju da to u svetu ima nečeg i od pre, što bi se reklo bili čike, gle čuda, ipak ima ščk nc nc ščk nc ščk ščk:
))))sto onda mi da radimo ni u jednu partiju vec 30 godineSve uvek ima veze sa članstvom u partiji.![]()
ovo samo govori koliko je mitar obdaren kaze "do sad nije imala mladica prve suze niz lice su pale" mitar cepa pa rastura.mitar pjeva iz srca
Ovo kad kažeš Dodu misliš na Dodika je liMitar Mirić, Bogutovo selo, obronci Majevice, Semberija. Samo da kažem. To je samo jedan, samo jedan velikan.
A za Dodu i te kockoglave guslare, ajd nećemo kupusara Filipa Višnjića, može i moderno:
E Moki, ovo je za onaj tvoj fini šušteći vinil, ono od pre peset godina, znaš to, samo tako to treba slušati:
Da sam misleo reko bih Mile.Ovo kad kažeš Dodu misliš na Dodika je li
mile ili mirin aco vulin to ti je toDa sam misleo reko bih Mile.
Onda ćeš ovu pizdariju da izviniš ja sam za tebe gospođa HadžipetrovićDa sam misleo reko bih Mile.