pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.757
ovi jadnici u svakom klipu zvuče kao da nemaju basistuEvo live snimka nemaca, ovde bubanj zvuči mnogo loše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovi jadnici u svakom klipu zvuče kao da nemaju basistuEvo live snimka nemaca, ovde bubanj zvuči mnogo loše.

al bolje da gledam u plafon nego što se trudim da vas edukujem
 Demonstrativno prelaziš u žiri Grand šoua, a nama nema pomoći, ostavljaš nas prepuštene metalskoj stihiji.
 Demonstrativno prelaziš u žiri Grand šoua, a nama nema pomoći, ostavljaš nas prepuštene metalskoj stihiji. 

Čak je bio legenda, nažalost umro je još 2001.Uf, što pevač ima ružan glas, ali valjda to tako treba.Gitare su ekstra.
Fali više bubnjanja.
Trebalo je da ide srcasti smajli, ali reko da ne pomisliš da sam stragoljubiv.Čak je bio legenda, nažalost umro je još 2001.
Slušaj kako su obradili Painkiller od Judasa.
Glas ti se sigurno neće dopasti.
 .
.  je pesma, ova mi se najviše dopada od ponuđenih, laka mu zemlja, ovde mu se glas samo tako uklopio, a znaju i da bubnjaju i to dobrano, ovakva dinamika pesme je po mom ukusu.
 je pesma, ova mi se najviše dopada od ponuđenih, laka mu zemlja, ovde mu se glas samo tako uklopio, a znaju i da bubnjaju i to dobrano, ovakva dinamika pesme je po mom ukusu. 
Kako bre Canojka iskvariti, ko da se iskvari? Ono kokiška i dječaci stajl?Kako se iskvariti, pitam se..
Pretvorismo trenutna dešavanja u metalska dešavanja. LolTrebalo je da ide srcasti smajli, ali reko da ne pomisliš da sam stragoljubiv..
je pesma, ova mi se najviše dopada od ponuđenih, laka mu zemlja, ovde mu se glas samo tako uklopio, a znaju i da bubnjaju i to dobrano, ovakva dinamika pesme je po mom ukusu.

Kako bre Canojka iskvariti, ko da se iskvari? Ono kokiška i dječaci stajl?
ja sam ga unistio u prvom postu a posle je bilo samo sutiranje invalida.Pre ce biti da je ulicni hodac tebe natovario, jer on se macuje sam a ti uz podrsku zena sa foruma.
uradite bedzeve kao sto je bilo za cedu jovanovica da zaradim novac neki. da kupim jos jedna kola onda cu imati tri auta, sto je za tri vozila vise nego sto ulicni hodac ima (gsp se ne racuna).Oženi me, Moljac
Pretvorismo trenutna dešavanja u metalska dešavanja. Lol
Mislim da će ti se i ova dopasti:
 Pa dobro ja nisam odavno preslušavao metal, a ti nisi nikako, pošto te je Strki redovno regulisala, tako da bi mogli da nam progledaju kroz prste.
 Pa dobro ja nisam odavno preslušavao metal, a ti nisi nikako, pošto te je Strki redovno regulisala, tako da bi mogli da nam progledaju kroz prste.  Takav ritam, ta dinamika prolazi nevezano od žanra.
 Takav ritam, ta dinamika prolazi nevezano od žanra.  Ali glas pevača se ovde nije uklopio, potseća me na mog komšiju Čvareta iz benda Overdrajv, sjajno je pevač zvučao u onoj prethodnoj numeri dok ovde deluje kao ona bela kuca koja kuka u crtaćima kad je Panter Panta zezne.
 Ali glas pevača se ovde nije uklopio, potseća me na mog komšiju Čvareta iz benda Overdrajv, sjajno je pevač zvučao u onoj prethodnoj numeri dok ovde deluje kao ona bela kuca koja kuka u crtaćima kad je Panter Panta zezne. 
Bolje i Ceca seljanka iz Zitoradja nego ovaj satanizam iznadAl ste se razgaćili sa muzikom, opustili se
Tu samo zaljubljivanje pomaže brate moj Canojka.Bilo koji stajl, zbog kojeg ce se misliti, osecati lose i raditi gluposti....

Tu samo zaljubljivanje pomaže brate moj Canojka.
Valjda će nam progledati kroz prste.Pa dobro ja nisam odavno preslušavao metal, a ti nisi nikako, pošto te je Strki redovno regulisala, tako da bi mogli da nam progledaju kroz prste.
Dopada mi se pesma, pošteno su izrokali, uopšteno gledano gotivim živahnu muziku.Takav ritam, ta dinamika prolazi nevezano od žanra.
Ali glas pevača se ovde nije uklopio, potseća me na mog komšiju Čvareta iz benda Overdrajv, sjajno je pevač zvučao u onoj prethodnoj numeri dok ovde deluje kao ona bela kuca koja kuka u crtaćima kad je Panter Panta zezne.

Kakav satanizam?Bolje i Ceca seljanka iz Zitoradja nego ovaj satanizam iznad
jel drkaš tiEvo za ove rokere i pankere
Normalno da nejel drkaš ti