- Poruka
- 15.885
Pa ove rock i metal pesme, sve je to satanizam.Kakav satanizam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ove rock i metal pesme, sve je to satanizam.Kakav satanizam?
Ne znam da li oni još uvek postoje, ni Čvare mi više nije komšija, od letos valjda, ko zna čim se bave. Dosta naroda pali preko grane.Valjda će nam progledati kroz prste.
Sad si me podsetio na Overdrive, od kada njih nisam slušao.
Pa to je jedini način da ozbiljan čovek postane neozbiljan, u svim drugim stanjima postoji ravnoteža, jedino zaljubljen ne vlada sobom i pravi gluposti. Ili nečim ogorčen, razočaran, ali podrazumevam da to nije slučaj.Ma kakvo zaljubljivanje...to ne menja sustinsko jedro...
Slušam to, ali nisam satanista.Pa ove rock i metal pesme, sve je to satanizam.
Ne znam ni ja da li postoje, ako se ne varam zadnji album su objavili pre desetak godina.Ne znam da li oni još uvek postoje, ni Čvare mi više nije komšija, od letos valjda, ko zna čim se bave. Dosta naroda pali preko grane.
Pa to je jedini način da ozbiljan čovek postane neozbiljan, u svim drugim stanjima postoji ravnoteža, jedino zaljubljen ne vlada sobom i pravi gluposti. Ili nečim ogorčen, razočaran, ali podrazumevam da to nije slučaj.

Svirali su tu i tamo, bilo je i tih nekih festivala po gradu, ali da me ubiješ ne mogu da se setim gde sam ih i kad sam ih poslednji put slušao.Ni znam ni ja da li postoje, ako se ne varam zadnji album su objavili pre desetak godina.
Cano brate, ne ide da kul likovi postaju zloće, to se ne da tek tako izvesti, dakle preostaje ti da ostaneš i dalje dobrica.Brate, od tebe nisam ocekivala zli tuorijal, al ti ga udobri skroz...![]()

Cano brate, ne ide da kul likovi postaju zloće, to se ne da tek tako izvesti, dakle preostaje ti da ostaneš i dalje dobrica.![]()
Ne vlada sobom jer ga demon truje da iskljuci mozak i trci za nekom gologuzom mucenicom, ili obrnutoBrate, od tebe nisam ocekivala zli tuorijal, al ti ga udobri skroz...![]()
Toliko se bre svega odričemo i pošteno živimo da već sad mogu da nas kanonizuju i unaprede u svece, to ne bi donelo nikakvu promenu.Ili da se zamonasim...
Ali eto imaš potrebu da se pokažeš sirotoj raji, da ti nisi jedan od tih, da živiš ispunjen i srećan život.Zlatibor pre 1h....zimska idila.
Dok sirota raja gleda farme braću i četuje na tudj net. Uspešni ljudi znaju da uživaju u reali.Pogledajte prilog 653024
Ne vlada sobom jer ga demon truje da iskljuci mozak i trci za nekom gologuzom mucenicom, ili obrnuto
Ne vlada sobom jer ga demon truje da iskljuci mozak i trci za nekom gologuzom mucenicom, ili obrnuto
Nisam ja te sreće ebg.podno grijanje intimno brijanje idemo samo urbanoAli eto imaš potrebu da se pokažeš sirotoj raji, da ti nisi jedan od tih, da živiš ispunjen i srećan život.
Da zapravo ubediš sebe da je tako.
Pišam po sirotinji. Ajde vozdra. Idem na još 1h vožnji sanki...a ti se vozi na imaginaciju i tudj net.Ali eto imaš potrebu da se pokažeš sirotoj raji, da ti nisi jedan od tih, da živiš ispunjen i srećan život.
Ko ima ne ponaša se tako.Pišam po sirotinji. Ajde vozdra. Idem na još 1h vožnji sanki...a ti se vozi na imaginaciju i tudj net.
nisi trebao brat da odgovaras. najveca bi kazna bila da je dobio 0 odgovora i da niko nije reagovao.Ali eto imaš potrebu da se pokažeš sirotoj raji, da ti nisi jedan od tih, da živiš ispunjen i srećan život.
E koliko li si ti nesrećan kad moraš ovde da dolaziš da nam pokazuješ kako si "uspešan".Pišam po sirotinji. Ajde vozdra. Idem na još 1h vožnji sanki...a ti se vozi na imaginaciju i tudj net.