tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
ahahahahahahahahaha... Gani serijski ubica retrovizora... piči i koka ih, ne staje... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ahahaha ******** sandalicu upišah se od smijaМени професорка викала КОТРОЛНИ
ја дрекнем ФРИЖИДЕР
- ШТА ФРИЖИДЕР??
- ШТА КОНТРОЛНИ????
мехехех хњо хњоо
Па пржио сам неке игрице на ПС1 и Сеги Меги, а касније на рачунару нешто стратегија.
Поента је да сам на томе проводио сат/два дневно, не сваки дан, док данас они билмези не излазе из куће због игрица.
Зато сам ја грдио Сморишу када ми је овде дошао промовисати Тиндер, куш море.Pa ja ti to i pricam... I sad provedes sat-dva na forumu a ribe muvas kad izadjes u kafic ili klub, a neki klinac ce mozda visiti na tom netu kao sto sad visi na igricama i nece izlaziti iz kuce.. I to trazenje devojke upravo na internetu ce mu biti jedino logicno i normalno.
a sto si dodala i sliku?.
Зато сам ја грдио Сморишу када ми је овде дошао промовисати Тиндер, куш море.

Не знам, он ми рече да може збарити рибу кад хоће, ја му верујем на реч.E on sa takvim imenom tesko da ce nesto smuvati![]()
ima onaj pivosok sto mrzi sve sto je zensko.Не знам, он ми рече да може збарити рибу кад хоће, ја му верујем на реч.
Не знам, он ми рече да може збарити рибу кад хоће, ја му верујем на реч.
Па кад пије пиво и сок, тај мрзи сам себе.ima onaj pivosok sto mrzi sve sto je zensko.
Питај га ако баш хоћеш, ја му верујем.Dokazi druze, crno na belo, ko Mauzer
Да видиш како сам тужна и ружна кмеееa sto si dodala i sliku?.
Није до имена :ДДДДДE on sa takvim imenom tesko da ce nesto smuvati![]()
moras da radis na sebi. nema nista od samosazaljevanja.Да видиш како сам тужна и ружна кмеее
Обожавам те хДmoras da radis na sebi. nema nista od samosazaljevanja.
hvala MOCNA na prijateljskom komplimentu.Обожавам те хД
jel jos bacas one budze ?Заплаках се