тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ова тема је некад трајала десет дана.
Одем на спавање у четири ујутру оћу да цркнем што морам да спавам, устанем у шест, има 30 непрочктаних страна само на овој теми, ја оћу да плачем, јбм ти животе мајку ахахаххах

Иначе, другари, за девет дана ми је дванаести форумски рођендан ахахах : (((

Одем на спавање у четири ујутру оћу да цркнем што мрам да спавам, устанем у шест, има 30 непрочктаних страна дамо на овој теми, ја оћу да плачем, јбм ти животе мајку ахахаххах

Идем да вадим котао, негде наћи повољно пар каца шљива и да се то прослави.

@Dodola ти среди храну, @Moljac64 ти полицијски ескорт.

Одем на спавање у четири ујутру оћу да цркнем што морам да спавам, устанем у шест, има 30 непрочктаних страна само на овој теми, ја оћу да плачем, јбм ти животе мајку ахахаххах

:lol: Je l ono Dogić konstatovao da je zbog Krste zapostavio druženje u RL-u, nije imao vremena.

ali mogu misliti koliko tuzne zivote imaju kad nisu uzivo mogli nikog da upoznaju (nekog u gradu, neku komsinicu, prijateljica prijateljice) pa su se odlucili za internet upoznavanje. zalosno.

Moljke ovo sto si reko me podseca na mog ortaka iz osnovne skole kad je reko pre jedno 15 godina dok smo jos bili klinci, kao ja ne igram igrice, igrice igraju samo retardi...

A danas ljudi zaradjuju pare od igranja igrica ahaha

citam nesto i setih se sad
juce dolazi hirurg i pita me jel ovo neurohirurski, pokazujuci glavom iza sebe?
(on misli na pacijenta, to znam i ja i svi koji su tu, a tu je i moj dr, kolege, koleginica iza njega)
i ja mu iz topa odgovaram, ne , to je nasa M., koleginica :D
znaci mi smo svi u sekundi prasnuli u smeh hahahaha

Па добро рече другар, то и јесу ретарди.

Nemoj mi kvariti poentu bre.. :D Sta ti kao nisi igrao San Andreas i Kol o djuti... NFS Most Wanted i tako to.. Naime, hocu da kazem to je bio neki prelaz gde su svi poceli jedan po jedan umesto trcanja za loptom da bleje ispred kompa, pa mozda za 10 godina se ljudi budu samo i muvali preko neta... Dobro foruma nece tad ni biti, ali neki novi Instagram i statijaznam.... Kontas?? Od svih foruma na balkanu mozda ostane samo krstin ljis i politika hehe

Nemoj mi kvariti poentu bre.. :D Sta ti kao nisi igrao San Andreas i Kol o djuti... NFS Most Wanted i tako to.. Naime, hocu da kazem to je bio neki prelaz gde su svi poceli jedan po jedan umesto trcanja za loptom da bleje ispred kompa, pa mozda za 10 godina se ljudi budu samo i muvali preko neta... Dobro foruma nece tad ni biti, ali neki novi Instagram i statijaznam.... Kontas?? Od svih foruma na balkanu mozda ostane samo krstin ljis i politika hehe
Па пржио сам неке игрице на ПС1 и Сеги Меги, а касније на рачунару нешто стратегија.

Поента је да сам на томе проводио сат/два дневно, не сваки дан, док данас они билмези не излазе из куће због игрица.

Jeste bacali klupu kroz prozor mehehe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back