тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slušaj,14 000 poruka na forumu jasno pokazuje o kvalitetu i ispunjenosti tvog života.A fotografija sa prikrivenim licem decidno ukazuje na svu tvoju "sigurnost" .Mizerne etikete prigradskog buzdovana sa jedva završenom osnovnom školom u mom životu ne igraju važnost,jer me komentari šizofrene i histerične devojke sa hrpom mišića nikad nisu seksualno uzbuđivali.To što je tebi potrebna estetska i rekonstrukivna hirurgija, da bi mogao da se ostavriš u crvenim štiklama na vrelom Boegradskom trotoaru nije razlog da agresivno i iskopleksirano napadaš prave mačo muškarce na forumu.Probaj da se zadovoljiš nekim vibatorom,kad već palica nije imala zadovoljavajuću funkcionalnu svrhu.
znam da ti se tresu ruke od besa dok si pisao sve ovo, pokusavajuci da mi uzvratis. kako da ti kazem, jos vise cu te obesmisliti time sto necu ni procitati to sto si napisao.

ti trenutno:
1671094abb5fc7703470fa508113111a.jpg

(inace hvala ko god mi je poslao sliku u pp zlata vredi).

Moljac, volim te mnogo
Dobro je da i ti voliš nekog.

znam da ti se tresu ruke od besa dok si pisao sve ovo, pokusavajuci da mi uzvratis. kako da ti kazem, jos vise cu te obesmisliti time sto necu ni procitati to sto si napisao.
Moljac,rekoh ne uzvaćam ružnim i plitkim devojkama,već su prirodno kažnjene.Bio bi to metafizički greh protiv morala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back