Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Не'ам неке жеље, право да ти речем.
Ok. Onda se smaraj sa Smorisom. Tvoj izbor. Kakav je to uopste lik koji sebe nazove Smorisa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не'ам неке жеље, право да ти речем.
znam da ti se tresu ruke od besa dok si pisao sve ovo, pokusavajuci da mi uzvratis. kako da ti kazem, jos vise cu te obesmisliti time sto necu ni procitati to sto si napisao.Slušaj,14 000 poruka na forumu jasno pokazuje o kvalitetu i ispunjenosti tvog života.A fotografija sa prikrivenim licem decidno ukazuje na svu tvoju "sigurnost" .Mizerne etikete prigradskog buzdovana sa jedva završenom osnovnom školom u mom životu ne igraju važnost,jer me komentari šizofrene i histerične devojke sa hrpom mišića nikad nisu seksualno uzbuđivali.To što je tebi potrebna estetska i rekonstrukivna hirurgija, da bi mogao da se ostavriš u crvenim štiklama na vrelom Boegradskom trotoaru nije razlog da agresivno i iskopleksirano napadaš prave mačo muškarce na forumu.Probaj da se zadovoljiš nekim vibatorom,kad već palica nije imala zadovoljavajuću funkcionalnu svrhu.
Moljac, volim te mnogoznam da ti se tresu ruke od besa dok si pisao sve ovo, pokusavajuci da mi uzvratis. kako da ti kazem, jos vise cu te obesmisliti time sto necu ni procitati to sto si napisao.
ti trenutno:
![]()
(inace hvala ko god mi je poslao sliku u pp zlata vredi).
I feel you, bro.Moljac, volim te mnogo

Ја ако кажем да се брише брише се, је л тако командире Соћо? :Д
Nije tako, valjda ima on svoje mišljenje!Ја ако кажем да се брише брише се, је л тако командире Соћо? :Д
Тако је бебо мала!Gle ovako ja gotivim Badrija i cenim ga ko coveka, al kako cu protiv tebe, ti si ovde stariji oficir, da ne kazem kapetan ladje
hvala DODOLA ti si velika podrska za mene pozdrav iz surcina.Moljac, volim te mnogo
Dobro je da i ti voliš nekog.Moljac, volim te mnogo
Moljac,rekoh ne uzvaćam ružnim i plitkim devojkama,već su prirodno kažnjene.Bio bi to metafizički greh protiv morala.znam da ti se tresu ruke od besa dok si pisao sve ovo, pokusavajuci da mi uzvratis. kako da ti kazem, jos vise cu te obesmisliti time sto necu ni procitati to sto si napisao.

Ahoj, parti pipl!
Da,baš o tome razmišljam dok posmatram tvoju fotografiju.neki ljudi misle da se nece primetiti koliki su luzeri u pravom zivotu na internetu. nazalost: hoce.
Hodaču, ne diraj Strki, il' ćeš imati posla sa mnom.
CicaSta mislite ko je bolji Cica ili Walter?
Бадри, ја сам велика девојчица, опуштено. :ДNe zezaj, šta si joj prvo ti pisao? Ponašaj se normalno, šta ti je?
Ložilo bi me,kad bi me pogledala tim okicama ,dok bi bila na kelenima.А то те ложи? Макес сенсе :Д