Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
 - 18.999

Како нисам, Љубо Маузер, једини Семберац који ужива моје дубоко поштовање.Jel si cuo za Mauzera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како нисам, Љубо Маузер, једини Семберац који ужива моје дубоко поштовање.Jel si cuo za Mauzera?
Ma nije nikad niko nego vole da pričaju kako su 2008 ovde bile bahanalije I sve mnogo bolje i lepše a kako je sad sve propaloПа и Таб је говорио да је својевремено барио неке Рускиње из Сибира.
Значи када админ није омастио брк, чему се онда остали надају?
Не знам, ја сам направио налог 2012, а активно користим форум негде од 2014/15.Ma nije nikad niko nego vole da pričaju kako su 2008 ovde bile bahanalije I sve mnogo bolje i lepše a kako je sad sve propalo
Pa i ja sam tako pričala na sajtu na kom sam napravila nalog pre deset godina pa klepećem kako je nekad sve bilo bolje jer me realno tamo pregazilo vreme I nova generacija korisnika
To su ti boomer fazoni
Како нисам, Љубо Маузер, једини Семберац који ужива моје дубоко поштовање.
Тата, како си упознао маму?Koliko je meni poznato ovde ima ljudi koji su pronašli bračne partnere, ima nekoliko forumskih brakova.
Pa i ja klimam glavom, kao na ono kad ti neko od četres godina priča kako u srednjoj školi reko profesor 'zadnja klupa napolje' a on i njegov drugar Mića uhvate klupu i izbace kroz prozor hnjoooo to ludo pa bog meheheНе знам, ја сам направио налог 2012, а активно користим форум негде од 2014/15.
Мени могу продавати маглу, само ћу климати главом.

Јеси купио чауре када ти је то причао?Ne ne, ne taj.. Nego onaj sa foruma sto je smuvo plavusu
Ne ovde, na internetu kao takvom, svaka društvena mreža, svaki interaktivni sajt svaki forum... Ima dvoje koji su se tako smuvali.Koliko je meni poznato ovde ima ljudi koji su pronašli bračne partnere, ima nekoliko forumskih brakova.
Па да, зато сам ја усвојио доктрину да онима који имају дуг језик ништа не верујем.Pa i ja klimam glavom, kao na ono kad ti neko od četres godina priča kako u srednjoj školi reko profesor 'zadnja klupa napolje' a on i njegov drugar Mića uhvate klupu i izbace kroz prozor hnjoooo to ludo pa bog mehehe
Треба му објаснити да је као мод овде власник кафане и да је муштерија цар.
Он схватио да је избацивач, грешка у корацима.
Ја нијесам истјеран због неспособности, него због својих ставова, може се рећи да сам политички прогнан из модова.Nemoj me ti uciti kako da moduliram, da si znao ne bi bio bivsi![]()
Super za liniju, jel danekad se od postova iskenjam bolje nego od kafe abortuše
Ја нијесам истјеран због неспособности, него због својих ставова, може се рећи да сам политички прогнан из модова.
Evo bata Moki se druži sa tim ljudima koji su u forumskim brakovima, poznaje ih i privatno, on je svedok da je to moguće.nekad se od postova iskenjam bolje nego od kafe abortuše
jeste evo odoh da izbacim bucova od tri kilaSuper za liniju, jel da
True story, broТата, како си упознао маму?
-Лајковао сам јој сисе на ЉиС-у мхехех
Знам и ја неколикоEvo bata Moki se druži sa tim ljudima koji su u forumskim brakovima, poznaje ih i privatno, on je svedok da je to moguće.
Јеси купио чауре када ти је то причао?