Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 19.001
Када смо већ у духу браће Руса, ево вам један класичан комад руског рока.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mjok, nego ne podnosim rusku muzikuotisla strki..sad zabica kolo vodi![]()

Шта мислиш, је л' мува Бадриша библиотекарке по граду?Nema Badrise, kud sam krenuo da pricam o knjigama, sad ga garant spuco adrenalin, otiso da se izduva
Шта мислиш, је л' мува Бадриша библиотекарке по граду?
Опасно, опасно.Ne mislim, znam. Cu muva, pa on ih vrti oko malog prsta.. Prico mi onomad, druzimo se mi, znas..
Опасно, опасно.
Подржавам.

Зар није она у емотивној виртуелној вези са Марендом?Al nista od nas bez Dodole.... Mislim na temu.Vidis da se i moca ucuto... Kad je ona tu svi dobiju inspiraciju, pogotovo moca..
![]()
Шта мислиш, је л' мува Бадриша библиотекарке по граду?
Sad vidiš da nisam ja toliko loš. Lolokeeej Badri mozes da kacis metal![]()
sedi gospodjetina sa goozom na vise stolica .. da ne kazemo krilaЗар није она у емотивној виртуелној вези са Марендом?
Или сам нешто пропустио?

naocareИма нешто у библиотекаркама што је изазовно и тајанствено, ал' не знам објаснити шта, нисам паметан.

u poredjenju sa ovim zajcevim..ti si gangsta rapSad vidiš da nisam ja toliko loš. Lol
kazi po srpski..otkacile su teBibliotekari su najdifnija stvorenja, uvek mi je bilo zao sto zbog nedostatka socijalne inteligencije i viska socijalne anskioznosti, nisam uspeo da uspostavim neki emotivniji i dublji odnos sa njima.

..ali neuzvracena tuzna ljubav... ja 16 ona 25 ehhhh.. 
Зар није она у емотивној виртуелној вези са Марендом?
Или сам нешто пропустио?
kazi po srpski..otkacile su te![]()