pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.258
ja samo koeljoa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesam, ne kažem da su mu knjige loše, ali nisu mi se naročito dopale, iako sam pročitao nekoliko.ne radi se o precenjenosti..da li si citao ovu?
odlicna je..kroz jednu ljubavnu pricu govori o desavanjima iz tog perioda...sjjano je to povezao.
Mislim da mu je ta najbolja od svih koje sam pročitao.čito sam donn rigobertove bjeležnice vrlo je dobra
Roman Zelena kuća važi za njegov najbolji, ali ja nisam mogao ni da ga pročitam.nači srećnik sam : D
))))ajoj mojne ćosićaaa))))

Руси су зајебани са именима, право да ти речем.Prosecan lik u knkizi Dostojevskog se zove Aleksandar Fjorodorovic Nikolajevic Spasovski Miskin, a zovu ga Aljosa, samo da te upozorim. Svi imaju po 5 imena, a ima ih mnogo.
Руси су зајебани са именима, право да ти речем.
Један од првих сусрета са неким из Русије је био са једном фином госпођицом Наталијом.
Када сам питао за име, рекла ми је: ''Зовем се Наталија, али ме другови зову Наташа''.
Ја оно у фазону океј, па је л' сада Наталија или Наташа?
Па и Наталија и Наташа, вели она.
Пар секунди сам имао конфјузд фејс, па смо наставили.
Иначе то није најгори пример, има имена који имају по 3-4 ''скраћенице'', то је тек шоу.
Добро је за скривање идентитета, на послу Наталија, у клубу Наташа.
Надимци су најгори, они праве конфузију, имена немају превише.Pa da, ima 4 imena oca, 4 svoja, 3 prezimena i bezbroj nadimaka.
rusi ne prihvataju skracena imena i ne mozes im dati to kao zvanicno..Руси су зајебани са именима, право да ти речем.
Један од првих сусрета са неким из Русије је био са једном фином госпођицом Наталијом.
Када сам питао за име, рекла ми је: ''Зовем се Наталија, али ме другови зову Наташа''.
Ја оно у фазону океј, па је л' сада Наталија или Наташа?
Па и Наталија и Наташа, вели она.
Пар секунди сам имао конфјузд фејс, па смо наставили.
Иначе то није најгори пример, има имена који имају по 3-4 ''скраћенице'', то је тек шоу.
Добро је за скривање идентитета, на послу Наталија, у клубу Наташа.
Нисам причао званично.rusi ne prihvataju skracena imena i ne mozes im dati to kao zvanicno..
na primer nadezda je nadja ..ne mozes nekog zvanicno nazvati nadja.....maticar nece dozvoit to ime...zato oni imaju dva imena..zvanicno i po kome ih zovu..oni skracena imena smatraju sprdanjem sa imenima...
pa to je ono sta sam ti pricao.. muvao sam se svojevremno sa jednom ruskinjicom iz sibira i zato znam.ispricala mi je sve o imenima kod njihНисам причао званично.
Написао сам горе како иде за званично.
Исто тако никада нећеш чути да у друштву цуру која се зове Анастасия зову пуним именом, него ће увек говорити Настя.
Ако те није учила неким псовкама, зајеби то мувањеpa to je ono sta sam ti pricao.. muvao sam se svojevremno sa jednom ruskinjicom iz sibira i zato znam.ispricala mi je sve o imenima kod njih