Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
e a meni se svidjala jedna bibliotekarka.. cak sam i citao knjige zbog nje..ali neuzvracena tuzna ljubav... ja 16 ona 25 ehhhh..
![]()
To si gledo Slavka Stimca pa dobio inspiraciju da nas lazes. c c c
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e a meni se svidjala jedna bibliotekarka.. cak sam i citao knjige zbog nje..ali neuzvracena tuzna ljubav... ja 16 ona 25 ehhhh..
![]()
Библиотекарке су сушта супротност шалтерушама, њихов немесис такорећ.Ne mislim u tom seksualnom smislu, nego uopste bibliotekar kao zanimanje. Tako su nekako smireni, imaju mekan glas, ljubazni i prediFni.
Библиотекарке су сушта супротност шалтерушама, њихов немесис такорећ.
Космичка равнотежа ет иц бест.
Vidi šta je Hamvaš rekao o bibliotekarima:Ne mislim u tom seksualnom smislu, nego uopste bibliotekar kao zanimanje. Tako su nekako smireni, imaju mekan glas, ljubazni i prediFni.

Generalizujete, moja prijateljica je diplomirala i doktorirala bibliotekarstvo, bavi se time decenijama, pa nije neko uzvišeno biće, ume sa mužem da izađe u provod oličen u odlasku na pivčugu i ćevape, ne pati od prefinjenosti.![]()
Библиотекарке су сушта супротност шалтерушама, њихов немесис такорећ.
Космичка равнотежа ет иц бест.
Pa ne znam da li je prava, ali dobitnica je nagrade za naboljeg bibliotekara Srbije za prošlu godinu, dakle ne samo što je doktor nego je i majstor svog posla.I kažem da znam da voli banjalučki roštilj.

Naravno da ne, javna je ličnost, ima o njoj podataka na netu. A privatno se znamo još od školskih dana, ista smo generacija, imamo zajedničke prijatelje, s njenim suprugom sam proveo čitav rat, bio je podoficir u mojoj jedinici, ožderavali smo se mesecima krijući se od dušmanske avijacije.Ti nas zavitlavas?

Gledao sam neke modele Mercedesa i nalete na novi konceptualni automobil
Kakav auto

Naravno da ne, javna je ličnost, ima o njoj podataka na netu. A privatno se znamo još od školskih dana, ista smo generacija, imamo zajedničke prijatelje, s njenim suprugom sam proveo čitav rat, bio je podoficir u mojoj jedinici, ožderavali smo se mesecima krijući se od dušmanske avijacije.![]()
Bolje je da prestanem da vas ubeđujem, da ne pomisli neko da mi je to švalerka.Ti bre lazes pa sam mislis da je istina.. Da ti ne dodje Tab nesto?

Вероватно је пре тога радила као шалтеруша, провери јој ЦВ.Nisi upozno ovu što je radila kod mene u biblioteci, kao kerber je bila, u najmanju ruku dvoglava aždaha.
Posle mi dovodila kera da joj uspavam, eheheheh, onda sam dočekala svoj momenat sa svim osudama koje sam mogla u tom momentu da smislim, na kraju ga ni nije uspavala, bila je to velika i slatka pobeda.
Žena kojoj je celog života homno smrdelo pod nosom.
Ма добро, све је то фино, ал' мене искључиво библиотекарке занимају.Pre bih rekao da je momcilo mislio na bibliotekare kao aseksualna bica, dajuci znacaj njima kao struci generalno bez obzira na pol..
on je tad bio nesto stariji.. a stvarno.. to je bila prva zenska koja mi se bas bas svidelaTo si gledo Slavka Stimca pa dobio inspiraciju da nas lazes. c c c