pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.042
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbm ti generaciju kojoj je ovo himna. : (Himna generacije
Jbm ti generaciju kojoj je ovo himna. : (
Nisam hejter, samo mi je ovo tužno.Divi ga hejter
Nisam hejter, samo mi je ovo tužno.
evo ti savet za peruansku knjiguSlusaj Badrisa kad si vec tu mogo bi biti i od neke koristi.. Imam mnogo da bubam za faks al cim uvatim predah mislio sam da se posvetim klasicima.. Ti kao strucnjak sta mislis da je najbolje za pocetak, zanima me sta pise u tim tolikim knjigama i osecam da mi to fali.. Interesuju me ruski i americki pisci, i naravno domaci i po neki evropski... Jel si i ti za onu standardnu varijantu Dostojevski, Hemingvej, itd.. ili cenis da ima nekih underrated pisaca jednako dobrih
(i to mu dodje neka amerika
)
)))))ajoj samo nemoj dostojevskija)))))
Mislim da bi klasici mogli da ti budu dosadni, ali ako hoćeš nešto od toga, evo ti nekoliko mojih preporuka:Slusaj Badrisa kad si vec tu mogo bi biti i od neke koristi.. Imam mnogo da bubam za faks al cim uvatim predah mislio sam da se posvetim klasicima.. Ti kao strucnjak sta mislis da je najbolje za pocetak, zanima me sta pise u tim tolikim knjigama i osecam da mi to fali.. Interesuju me ruski i americki pisci, i naravno domaci i po neki evropski... Jel si i ti za onu standardnu varijantu Dostojevski, Hemingvej, itd.. ili cenis da ima nekih underrated pisaca jednako dobrih
Nisam neki ljubitelj Ljose, mislim da je dosta precenjen pisac. Bolje da čita nešto od Saramaga.evo ti savet za peruansku knjigu(i to mu dodje neka amerika
)
sjajna je
![]()
Mislim da bi klasici mogli da ti budu dosadni, ali ako hoćeš nešto od toga, evo ti nekoliko mojih preporuka:
Ivan Gončarov - Oblomov, klasik u svakom pogledu, ali i vrlo zabavna knjiga, onda jedan prilično zaboravljeni pisac, Leonid
Andrejev, neku zbirku pripovetki od njega. Od američke književnosti evo ja čitam trenutno ovo.
ne radi se o precenjenosti..da li si citao ovu?Nisam neki ljubitelj Ljose, mislim da je dosta precenjen pisac. Bolje da čita nešto od Saramaga.