Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 19.001
Ја сам имао теорију да је Мољке у ствари админ те странице и да је дошао на Крсту да би побегао од Шећерберга.Ima ali fazon sedma verzija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам имао теорију да је Мољке у ствари админ те странице и да је дошао на Крсту да би побегао од Шећерберга.Ima ali fazon sedma verzija
Пују никада нисам волео, оно је обичан идиот.Sto jes jes, umeo je Mitar i da zasluzi, jedino je Pujo umeo da bude bolesniji, s tim da je Pujo bio bolestan na nivou da pozelis da ga ubijes od batina i mrcvaris kao Kojo Mirkinog decka u andjelima, ovaj nije toliko
Пују никада нисам волео, оно је обичан идиот.
Знам, ал' је Митке имао неке умерености.On i Mitke su najbolji drugari fazon
Aj laku noćИма један пост којем сам, како би рекли у БЛ, ''изрикао''. Смејао сам се брат брату 10 минута, можда није толико смешан другима, ал' мени је погодио жицу.
Имам га негде на старом телефону, видећу да ископам ових дана ако стигнем.
Елем, лаку ноћ људи, ваља устати у пола 6.
Сеоски фудбал, Дневна доза просечног Србенде, Куцамо на врата заборављених Асова и Ракијештина, то су биле странице које су вределе нешто.
to opet šljaka!!!!!!??? <3Još jedan lični favorit - "Pratite život Novaka Đokovića iz minuta u minut", iz očiglednih razloga.
I danas je povremeno obiđem, ne treba mi nalog da bih video objave.
Pa kad je sve u davanju podaj i moci meheheje
Dobroa šta se vi dospešili ojutros aaaa??!!!!
mrš ne zayebavay se sa stefirodicomPa kad je sve u davanju podaj i moci meheheje
Ahahaha al vidi kaka je... Ne smem da kažem da ne odem u banmrš ne zayebavay se sa stefirodicom