тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пази, ово је баш пуно речи за "ја сам сисица мекана".
Да, да ме је Велибор ошинуо по десној нози вероватно бих ходао на штакама хД

Доктор ми је једном рекао да нема појма како ми је десно колено и даље у једном комаду.

Има лепших прилика то оверити него код Велибора у Пискавици.

Да, да ме је Велибор ошинуо по десној нози вероватно бих ходао на штакама хД

Доктор ми је једном рекао да нема појма како ми је десно колено и даље у једном комаду.

Има лепших прилика то оверити него код Велибора у Пискавици.
Кхм кххххмсисица кххм

Ма знам да ти није жао, вероватно већ хотујете скупа дуже време, па ти он кае да то пишеш.

Ти му реци да је ВИСИбор и да ми дође на мегдан.

Дода ће ме држат да га не пребијем.

Ма знам да ти није жао, вероватно већ хотујете скупа дуже време, па ти он кае да то пишеш.

Ти му реци да је ВИСИбор и да ми дође на мегдан.

Дода ће ме држат да га не пребијем.
Doda će ga i prebiti ako treba. Ujutro samo da namirim blago i odo u Piskavicu

Doda će ga i prebiti ako treba. Ujutro samo da namirim blago i odo u Piskavicu
Немој сама, зврцни кад кренеш, ићи ћемо Миломир, ти и ја.

То бре лудо, ода са сикирама по улици, а ако не миришеш на пиљевину и препеченицу знају да ниси из њиховог села.

Извршићемо припреме и онда се инфилтрирати.

Још једна напомена, развлаче ''е'' и ''и'' и сложе овакву фацу некако, вежбај мало испред огледала кад будеш прала зубе.

1580942879790.png

Не бих знао рећи, не листам Фејс превише, користим Месинџер већином.

Требала би бити, нико се од мојих није жалио, сви обожавају ту страницу.

Ugasio sam nalog ima već 6-7 godina, al to mi je bila jedna od omiljenih stranica.

Omiljena mi je bila grupa... još dok su postojale grupe... "Hoćete li prestati da se slikate u wc-u za Fejsbuk" i njene reinkaranicije. Mislim da sam bio i admin u jednoj lol.

Немој сама, зврцни кад кренеш, ићи ћемо Миломир, ти и ја.

То бре лудо, ода са сикирама по улици, а ако не миришеш на пиљевину и препеченицу знају да ниси из њиховог села.

Извршићемо припреме и онда се инфилтрирати.

Још једна напомена, развлаче ''е'' и ''и'' и сложе овакву фацу некако, вежбај мало испред огледала кад будеш прала зубе.

Pogledajte prilog 646070
Ima li kakav zbor tamo, znam da je u Marićkoj u avgustu

Ugasio sam nalog ima već 6-7 godina, al to mi je bila jedna od omiljenih stranica.

Omiljena mi je bila grupa... još dok su postojale grupe lol, "Hoćete li prestati da se slikate u wc-u za Fejsbuk" i njene reinkaranicije. Mislim da sam bio i admin u jednoj lol.
Сеоски фудбал, Дневна доза просечног Србенде, Куцамо на врата заборављених Асова и Ракијештина, то су биле странице које су вределе нешто.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back