stugots
Čovek
- Poruka
- 37.336
Iskulirali ste me najstrašnije, ne mogu da verujem!
Idem sad, samo sam to htela da kažem....
Ne pada kod mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskulirali ste me najstrašnije, ne mogu da verujem!
Аааа то, ни код мене.Ne pada kod mene.
Да, да ме је Велибор ошинуо по десној нози вероватно бих ходао на штакама хДПази, ово је баш пуно речи за "ја сам сисица мекана".
Неа ти срца, ето ти Велибора, па хотуј са њим.Лаку ноћ, другари! Ево вам срце ❤
Кхм кххххмсисица кххмДа, да ме је Велибор ошинуо по десној нози вероватно бих ходао на штакама хД
Доктор ми је једном рекао да нема појма како ми је десно колено и даље у једном комаду.
Има лепших прилика то оверити него код Велибора у Пискавици.
ПлакиНеа ти срца, ето ти Велибора, па хотуј са њим.
Поу.
Ма знам да ти није жао, вероватно већ хотујете скупа дуже време, па ти он кае да то пишеш.
Пази, сеоски фудбал је озбиљна тематика, деси се да људи превиде нешто.Iskulirali ste me najstrašnije, ne mogu da verujem!
Doda će ga i prebiti ako treba. Ujutro samo da namirim blago i odo u PiskavicuМа знам да ти није жао, вероватно већ хотујете скупа дуже време, па ти он кае да то пишеш.
Ти му реци да је ВИСИбор и да ми дође на мегдан.
Дода ће ме држат да га не пребијем.
Пази, сеоски фудбал је озбиљна тематика, деси се да људи превиде нешто.
Немој сама, зврцни кад кренеш, ићи ћемо Миломир, ти и ја.Doda će ga i prebiti ako treba. Ujutro samo da namirim blago i odo u Piskavicu
Не бих знао рећи, не листам Фејс превише, користим Месинџер већином.Jao, jel ima još na fejsu ona legendarna stranica Seoski fudbal?
Не бих знао рећи, не листам Фејс превише, користим Месинџер већином.
Требала би бити, нико се од мојих није жалио, сви обожавају ту страницу.
Ima li kakav zbor tamo, znam da je u Marićkoj u avgustuНемој сама, зврцни кад кренеш, ићи ћемо Миломир, ти и ја.
То бре лудо, ода са сикирама по улици, а ако не миришеш на пиљевину и препеченицу знају да ниси из њиховог села.
Извршићемо припреме и онда се инфилтрирати.
Још једна напомена, развлаче ''е'' и ''и'' и сложе овакву фацу некако, вежбај мало испред огледала кад будеш прала зубе.
Pogledajte prilog 646070
Сеоски фудбал, Дневна доза просечног Србенде, Куцамо на врата заборављених Асова и Ракијештина, то су биле странице које су вределе нешто.Ugasio sam nalog ima već 6-7 godina, al to mi je bila jedna od omiljenih stranica.
Omiljena mi je bila grupa... još dok su postojale grupe lol, "Hoćete li prestati da se slikate u wc-u za Fejsbuk" i njene reinkaranicije. Mislim da sam bio i admin u jednoj lol.
Има чини ми се нешто око Преображења, ал' немој ме држати за реч.Ima li kakav zbor tamo, znam da je u Marićkoj u avgustu
Сеоски фудбал, Дневна доза просечног Србенде, Куцамо на врата заборављених Асова и Ракијештина, то су биле странице које су вределе нешто.
Помазимо коње Звонка Богдана? : )A "Skrivena poruka slobodnih zidara na spomeniku Joakima Vujica"?
Помазимо коње Звонка Богдана? : )
Ал' Ракијештина је била убедљиво најјача страница.Naravno, i ne zaboravimo kvintesenciju svih kvintesencija "Miki Djuricic udara Ivana Gavrilovica"
Ал' Ракијештина је била убедљиво најјача страница.
Мислим да су је гасили једно 5-6 пута у годину дана и да је лик дигао руке.Pa postoje i dalje, ne? Osim ako nisu postali losi, pa u tom smislu "bila"
Ima ali fazon sedma verzijaPa postoje i dalje, ne? Osim ako nisu postali losi, pa u tom smislu "bila"