- Poruka
- 73.939
Ja razmišljam da dignem na 45, nešto mi se sve više sviđaju ti do 45.Поставила сам лимит на 40. :мистергрин:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja razmišljam da dignem na 45, nešto mi se sve više sviđaju ti do 45.Поставила сам лимит на 40. :мистергрин:
Evo ovakoТреба питати Доду кад се врати.
Jeste, kačim medenjake, torte, prirodu, ljubimce, nešto što napravim od garderobe ili nakita, nešto zanimljivo što vidim i povremeno sebe. Ok?Znam dfa ćeš se ljutiš sada red, ali moram da pitam, šta kačiš, medenjake?
Nije poslovni, to je moj lični i jedini nalog, po jedan na Fejsbuku i Instagramu, a oni su mi povezani, tako da kad objavim na Instagramu, automatski delim i na Fejsbuku. Ljudi koji me znaju, znaju da imam decu, muža, psa, mačku, a koji me ne znaju, ne moraju ni da znaju.Ok. Ali znači to ti je poslovni nalog, razumljivo da nemaš decu, muža, kuče na njemu?
Jeste, blago nama jer imamo nas.Blago vama, vi svi imate nekoga s kim popricati u ove dosadne i napete dane![]()
Na poslu, sto pitasJeste, blago nama jer imamo nas.
A muž, gde ti je?

Zovi ga da pričate.Na poslu, sto pitas![]()
Nece da cuje od masinaZovi ga da pričate.
A i da cuje, sa njime se jos i ponajmanje razumemZovi ga da pričate.

To je jako tužno. Pa imaš li ikoga na svetu?A i da cuje, sa njime se jos i ponajmanje razumem

Obzirom kakvu muziku slušaš, bolje da nastavi da zuji.Zujo mi kamion neki ispred kuce, sad je presto i bolje cujem muziku, evo vec se navikavam na promenu