Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Ja sam odrasto na Prti bee gee i BS.. Jedan mod ukljucim dok sam narkoman a drugi pred izbore, kad idem u rat i dizem ustanak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма јок, то је Горњомилановчанка у Суботици. Ови овде су шећерна водица за мене.2pac
a vidim i subotica zna isto![]()
Ja sam odrasto na Prti bee gee i BS.. Jedan mod ukljucim dok sam narkoman a drugi pred izbore, kad idem u rat i dizem ustanak...
gornjomilanovcanka na privremenom boravkuМа јок, то је Горњомилановчанка у Суботици. Ови овде су шећерна водица за мене.

Ја сам свуда привремено, наимеgornjomilanovcanka na privremenom boravku![]()
Ја сам свуда привремено, наиме
Сву да. Свуда.Ti si u tranzitu
BS je nesto posebno uvek bio..Jbt kad se setim 2010. kad je izasao taj album kolko smo se lozili... Hiljadu puta ga preslusao, a stare pesme pre tog albuma su im mozda jos i bolje
ЗНАМ ДА МИСЛИШ ГОТОВИ СМО, НЕМА НАС, ИПАК!!!BS je nesto posebno uvek bio..
Једино сам по крстарицама заувек. :мистергрин:

Samo još da nisam ja tu, bilo bi savršeno.![]()
Нененененене. Не. То је једна песма која може да прође. И даље метал не може.Pa eto dopustila ti je da kacis pesme, znaci da te voli.. Nemoj samo kukati hehehe
I kad briše znam da me voli, hehe...Pa eto dopustila ti je da kacis pesme, znaci da te voli.. Nemoj samo kukati hehehe
BS je nesto posebno uvek bio..
Jel ova restrikcija važi samo za Bau-a, il je na snazi sveopšte vanredno sranje!Нененененене. Не. То је једна песма која може да прође. И даље метал не може.

Hajte molim vas, još samo da nas počnete uslovljavati da kačimo Mirzu, Dzeljanju i Bicu.ma baka prasemarcelo rulz

ma baka prase![]()
e jedna rece u braku sam, al nije nista ozbiljnoЈа сам свуда привремено, наиме
))