tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
U pauzi ovih nemilih scena vreme je da se zagrmi jedna pankerska, pravo revolucionarna anarhistička.
Kad već zemi ne pušta neki žestoki metal...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlična. Dinamično i glasno, a vokal izbalansiran, mogu slušati i oni koji ne vole metal, deo sa gitarskim soliranjem bih izdvojio, bubnjevi zapaženi. Prijatno sam iznenađen.Oni su nemački bend, ovo je sa istoimenog albuma iz 1986.Odlična. Dinamično i glasno, a vokal izbalansiran, mogu slušati i oni koji ne vole metal, deo sa gitarskim soliranjem bih izdvojio, bubnjevi zapaženi. Prijatno sam iznenađen.
slučajnoa vokal izbalansiran
Pa realno skroz je sve izbalansirano, vokal rekao bih tenor pa skoro ko neki falset, i filigranska solaža, bubnjevi ono cn cn cn činele metlica i levi lakat kroz prozor golfa.slučajno
ali ceo mix je urađen kao da je rađen nogama
muzika za kidanje živaca
)))))Bogme je drugi deo ove pesme itekako žestok, u prvom delu su gitare jednolične, dok se ne razgoropade i one i vokal u drugom, a ima i solidne gitarske solaže, onako iz nevezanog, ali bubnjevi su impresivni u čitavoj pesmi, pogotovu kad se i oni raspucaju pred kraj.Oni su nemački bend, ovo je sa istoimenog albuma iz 1986.
Da nastavimo sa žestokim zvukom, mada ovo nije žestoko kao Kreator:
Pa bata Moki ovo je softkor u odnosu na zemine favorite, tamo i ne treba sve da se čuje kristalno jasno nego da grmi.
ovo odrađeno uživo pre sto godina a čuješ svaku notu odsviranu na basu
mislim čujem ja a vi čujete kurrrčinu)))))
ovde se sve čuje kristalnoMoco, slušaj ovo, ako kažeš da ne valja, ne da ću te regulisati, nego nećeš znati šta te je snašlo. : )
nePa bata Moki ovo je softkor u odnosu na zemine favorite, tamo i ne treba sve da se čuje kristalno jasno nego da grmi.![]()
odlično
Da, treća pesma, taj Teatar snova, kako im prevesti ime, jasnije zvuči, i bogatija je pesma, ima svega u njoj onako na nivou. Samo meni je ona prva, Kreator, pravo rokanje, kad je bučno.ne
treba da grmi i da se čuje svaka fakin nota
No ebg meni je sluh sjeban odavno, svirali mi topovi na uvce, nisam merodavan. 
Evo live snimka nemaca, ovde bubanj zvuči mnogo loše.odlično
tonac treba da dobije medalju
i sad uporediš to sa onim nemcima gore
ko dupe i oko
Uf, što pevač ima ružan glas, ali valjda to tako treba.
Fali više bubnjanja.