- Poruka
- 131.202
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to se zove PSIHOLOSKO RATOVANJE.Nego AHAHAHAHAHAHHAHA
Pogledajte prilog 652898
bolje da kazem PSIHOLOSKO BOMBARDOVANJE ili stavise PSIHOLOSKO GRANATIRANJE.to se zove PSIHOLOSKO RATOVANJE.

To se zove ULTIMATIVNI PRIMITIVIZAM.to se zove PSIHOLOSKO RATOVANJE.
Da citiram Bodrijara, ali ne sebe, već Žana: Vara se svako ko misli da se može živeti bez drugih, ali još više se vara onaj koji misli da se ne može živeti bez njega.niko nije savrsen, niko nije toliko poseban da se bez njega ne moze
To se zove ULTIMATIVNI PRIMITIVIZAM.
Pazi ovako, šta god napišeš, šta god da uradiš, salto da izvedeš sad, spasiš utopljenika, počneš da cepaš atome u Vinči... Uvek će te pratiti ovaj moljčev post i sasvim je dovoljan da se isuče kao odgovor na svaku reč koju napišeš, uvek i svugde@Dodola ne vidim šta je smešno,niti da bilo šta može da ugrozi moj integritet?Meni je smešan njegov nivo pisanja.
A što se ti smeješ je samo dokaz tvoje patogene mržnje i iskomplesiranosti.
@Moljac64 da je bilo šta napisao ti bi se naslađivala,jer sam te razotkrio kao lažova.Al @Moljac64 bi me ponizio samo u slučaju da sam ja tražio da se poruka izbriše,i tako potvrdio njenu težinu .Kao kad ti tražiš da se moje poruke brišu kad spomenem tvoje seosko poreklo.Tad te zaboli-jer je to kompleks.Al mene nema šta da boli,pa poruka stoji da pastirice njom vidaju rane.![]()
PS.sad ponovo traži da sankcionišu moju poruku,i ptotvrdi kompleks niže vrednosti ,pastirice.

Idem da kuvam. Nemaš šanse ovde s timdobro vece
Reci Neši Travki da lepo prica,da se ne svadja sa padežima.Jaooo,kako me nerviraNe svađajte se, đeco. Koji vam je. Zašto još i više ludila od onog što je neminovno. Badri da budem.![]()

Da citiram Bodrijara, ali ne sebe, već Žana: Vara se svako ko misli da se može živeti bez drugih, ali još više se vara onaj koji misli da se ne može živeti bez njega.
Nije što mi je zemara, al' taj Bodrijar je pametan čovek, mislim obojica.Šta kuvaš, ako nije tajna?Počinje žurka u petak, BadrikaIdem da kuvam.
![]()
Ko beše to?Reci Neši Travki da lepo prica,da se ne svadja sa padežima.Jaooo,kako me nervira![]()
Hmmmm tajna.Šta kuvaš, ako nije tajna?

Video sam pre nego što si obrisala da je ТАЈНАHmmmm tajna.![]()
Kao što rekoh,još jednom pokazuješ koliki si kompleksaš i koliku patogenu mržnju gajiš u sebi.Nije to dobro radi psihičkog i telesnog zdravlja.Tolika mržnja i želja za osvetom ,i samom nasladom potencijalnom osvetom ima samo psihopata.Na Moljčev post mogu svršavati samo oni koji imaju potrebu da se popunjuju mržnjom,jer i Moljac napisao post mržnje prema čoveka koga ne zna,da bi pokupio par forumskih lajkova.I kakve to veze ima sa mojim integritetom,kad je iluzorno braniti se od takvih jeftinih upisa na nivou srednjoškolaca.I to treba da me prati ,hahahahaha!Sjajno, koja idiotska želja za primitivnim činom osvete.Al dobro,nismo svi iz grada.Obično svu nekulturu i divljaštvo u grad donesu pastiri koji pobegnu od ovaca.Pazi ovako, šta god napišeš, šta god da uradiš, salto da izvedeš sad, spasiš utopljenika, počneš da cepaš atome u Vinči... Uvek će te pratiti ovaj moljčev post i sasvim je dovoljan da se isuče kao odgovor na svaku reč koju napišeš, uvek i svugde
Onaj što kuvaHmmmm tajna.![]()

There, fixed it for ya.Video sam pre nego što si obrisala da je ТАЈНА
Ne vredi ahahahahaKao što rekoh,još jednom pokazuješ koliki si kompleksaš i koliku patogenu mržnju gajiš u sebi.Nije to dobro radi psihičkog i telesnog zdravlja.Tolika mržnja i želja za osvetom ,i samom nasladom potencijalnom osvetom ima samo psihopata.Na Moljčev post mogu svršavati samo oni koji imaju potrebu da se popunjuju mržnjom,jer i Moljac napisao post mržnje prema čoveka koga ne zna,da bi pokupio par forumskih lajkova.I kakve to veze ima sa mojim integritetom,kad je iluzorno braniti se od takvih jeftinih upisa na nivou srednjoškolaca.I to treba da me prati ,hahahahaha!Sjajno, koja idiotska želja za primitivnim činom osvete.Al dobro,nismo svi iz grada.Obično svu nekulturu i divljaštvo u grad donesu pastiri koji pobegnu od ovaca.