gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
teško razlikujem svoj i dodolin avatar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prespavashvata me prpa od rođendana, ne mogu ja opet da prolazim kroz to
jel postoji način da nekako preskočim rođendan?
to bi moglo u nekom paralelnom svetu gde ljudi oko mene poštuju moje željePrespavas
Ja ne volim svoje rođendae auhhvata me prpa od rođendana, ne mogu ja opet da prolazim kroz to
jel postoji način da nekako preskočim rođendan?
Ili da joj pravimo žurku ovdePrespavas
Sad samo obrni onu svoju recenicu upucenu lansu: Lepo je kad je neko ozbiljan, ali je glupo kad ne prepoznaje saljiv razgovor mehe
ili da vas vodim sve u pravu kafanu?Ili da joj pravimo žurku ovde
Al kao jao bre srbi ja nisam srpkinja ahahahaJao bre Srbi!
Cim vam se neko pojavi odmah vas paranoja uhvati.
Nisam taj, ja sam Ms Bejb od pre 10 godina.
Ja moj obicno prespavam. Jako me nervira to sto me se sete svi za taj dan a onda 90 posto njih ne zna ni da postojim inace....Ili da joj pravimo žurku ovde
Pa jel oće slaviš ili nećešili da vas vodim sve u pravu kafanu?
Nateraj ih hehe, ja se napravim blesavato bi moglo u nekom paralelnom svetu gde ljudi oko mene poštuju moje želje
Pa ja sam ovde tri dana unapred rekla i tražila svi da mi čestitaju sa Cecinom pesmom. Lepo je bilo, i Baudrillard kačio Cecu I nije mu otpala glavaJa moj obicno prespavam. Jako me nervira to sto me se sete svi za taj dan a onda 90 posto njih ne zna ni da postojim inace....
Za prosli rodjus sam otisla sa 2 drugarice na nocnu setnju po fruskoj gori.
I ovo što kažeš na taj dan se sete... Mislim da se deset ljudi naljutilo na mene jer nisam htela da odgovorim ni na jednu novogodišnju čestitku. Jer se samo tad sete mog broja.Ja moj obicno prespavam. Jako me nervira to sto me se sete svi za taj dan a onda 90 posto njih ne zna ni da postojim inace....
Za prosli rodjus sam otisla sa 2 drugarice na nocnu setnju po fruskoj gori.
ma ne znam ni sama šta mi smetaPa jel oće slaviš ili nećeš
Smetaju ti ljudi s kojima treba da slaviš?
Pa ja sam ovde tri dana unapred rekla i tražila svi da mi čestitaju sa Cecinom pesmom. Lepo je bilo, i Baudrillard kačio Cecu I nije mu otpala glava
Isto. Privatno sam cestitala onima koje i inace vidjamI ovo što kažeš na taj dan se sete... Mislim da se deset ljudi naljutilo na mene jer nisam htela da odgovorim ni na jednu novogodišnju čestitku. Jer se samo tad sete mog broja.