Ms Bejb
Ističe se
- Poruka
- 2.465
Al kao jao bre srbi ja nisam srpkinja ahahaha
Nema paranoje, ja pre deset godina nisam znala da postoji krstarica, boli me ***** koji ti je nik bio tad
Oces da ti odsviram nesto za *****, mozda prodje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al kao jao bre srbi ja nisam srpkinja ahahaha
Nema paranoje, ja pre deset godina nisam znala da postoji krstarica, boli me ***** koji ti je nik bio tad
Kaži kad tačno da ti čestitam CecomI meni je rodjendan za nekoliko dana :-)
znaće se, doći ću i reći ovde mir božji, heroina se rodiHeroina, kad ti je rodjendan, pa da te drpamo?
Znaci, i ti hoces da te drpamo?I meni je rodjendan za nekoliko dana :-)

i jel ti teško kao meni?I meni je rodjendan za nekoliko dana :-)
Jesi, nezaboravnoMislim da sam jedini imao tu privilegiju da ti cestitam uz 8bit Tikina i Djosina pesma.avi.jpg
Dodje jednom i kaze verio sam se.Imam druga zajebanta kom je rodjus u martu.
I svake godine menha datum. Pizove nas na rodjus u avgustu, pa sl godine u januaru, pa u oktobru
I toliko nas je navozao sve ove godine da vise i ne znamo kad mu je zaista rodjus![]()
Možemo mi tebe da drpamo I bez rođendana, šta sada sviđa mi se ovo s drpanjem, hvala vam, već mi olakšavate
Meni juce poruka, srecna nova godina od jednog lika.... I posle 2 minuta, treba mi jedna usluga bla bla, neko njegov zavrsio u UC....Ја осим вама на крстарици и родитељима, нисам ни честитала Нову никоме
Данас ми стиже порука од куме и ја као е јбг могла сам њој честитати.
Znaci, i ti hoces da te drpamo?
Nije problem!![]()
ja isto samo ukućanima i vama na forumuЈа осим вама на крстарици и родитељима, нисам ни честитала Нову никоме
Данас ми стиже порука од куме и ја као е јбг могла сам њој честитати.
drpajte me :srce:Možemo mi tebe da drpamo I bez rođendana, šta sad
Mene su na poslu izvalavilija isto samo ukućanima i vama na forumu
okej, šefu sam isto, ali nije bilo iskreno
Kaži kad tačno da ti čestitam Cecom

Moja Marija![]()