tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
rodi bre pod navodnicima, nadovezala sam se na vasilijev poststa rece? kako da se rodi nesto sto je ugaseno?
hbt koj vam je veceras, nista me ne razumete i bas je tesko sve da vam crtam : (
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rodi bre pod navodnicima, nadovezala sam se na vasilijev poststa rece? kako da se rodi nesto sto je ugaseno?

*mwhat is dead day never die
Ispricao je sestri kako ga je ta mala startovala sa:“Cekam vec 2 godine da budes slobodan, hajmo na kafu.“
I to se dogodilo dva dana nakon raskida i on poleteo kao ptica. Mala ga dize u nebesa, sva je odusevljena i to mu ocigledno sad prija.
To sam malopre saznala.

zapravo may hihiihzapravo je trebalo maz umesto day jebatga
Pa ne vidiš jbg, svi posle 40te trebaju naočare za čitanjezapravo may hihiih
jesam bangav
Nemam pojma.Kako li je ta mala saznala da je slobodan?![]()

pa valjda znas da u istu vodu ne mozes dvaput zakoraciti pa taman da si mojsije...rodi bre pod navodnicima, nadovezala sam se na vasilijev post
hbt koj vam je veceras, nista me ne razumete i bas je tesko sve da vam crtam : (
svako poznanstvo od pre je potencijal za posleNemam pojma.
Mislis ipak neka shema ili poznanstvo od pre?
Ako je to, pa ova moja ce jos vise odlepiti.![]()

Probaj da odaljiš ekran malo kad kucaš bolje se vidićuti tamo kuguarko
Na telefonu sam, stavila sise u krilo mehehehei ti stavi grudnjak da ti ne padaju sise na tastaturu i kucaju knjo knjo grok
Ko kaže da nemam oćeš sliku hjoooošteta što što namš jaja, mogal i bi njih da ugreješ sisama bue bue

neću hrk hrkKo kaže da nemam oćeš sliku hjoooo
Nemam pojma.
Mislis ipak neka shema ili poznanstvo od pre?
Ako je to, pa ova moja ce jos vise odlepiti.![]()
Znaci da se ne nada pomirenju...Pa očito se znaju od pre, to što ga ona "čeka 2 godine" ti to potvrđuje.

Maki, šta te muči?ma koijebe imam ja i svojih problema
ko mene pita el mi teško