гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Samo da pomerim u stranu pošto je zima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da pomerim u stranu pošto je zima?
iskreno više bih volela da me drma nomofobija nego klimaks. lepše zvuči.
hoces da kazes da si fasista ili komunista;i on je kriv na neki način. trebalo je da svi nosimo ista odela

Ja imam babu u komšiluku koja je išla da uplati kredit kad joj se ispraznila baterija jer mislila da se mobilni ugasio zato što potrošila impulseПричам телефоном са сестром која наравно не слуша шта причам.
Кажем, нема струје већ неко време и сад ми је чак мало и хладно јер ми самим тим ни грејање не ради (гас). Она само селективно чује да не ради грејање и каже ми па добро ако није минус укључи климу. Geee, why didn't I think of that.
Nije to ništa, ja nešto odlažem od prekjučeПостоји ствар коју треба да урадим а одлажем је од девет јутрос.
У девет ћу, у десет ћу, у једанаест ћу, сад ћу већ у дванаест, хештег мајкеми
Генерално гледано ја то одлажем типа две недеље. Наводим ово данас јер је крајњи рок данас у 14:00 мехехеNije to ništa, ja nešto odlažem od prekjuče
ja ću sutra da uradim nešto za šta mi je krajnji rok bio prošlog meseca, tako da opuštenoГенерално гледано ја то одлажем типа две недеље. Наводим ово данас јер је крајњи рок данас у 14:00 мехехе
Hvala na komentarima.Nisam to rekao. Neki su raskidali i mirili se po 16 puta, ljudi rade svašta.. Ne znam čoveka, možda mu ovo novo iskustvo pomogne da shvati da je tvoja drugarica ipak ta.
Sama ne znam sta da joj odgovorim, a ona bi da joj...predvidim buducnost. Jedino je nada tesi. 
ja bolje da odustanem od ideje da nađem dečka dok nije kasnoHvala na komentarima.Sama ne znam sta da joj odgovorim, a ona bi da joj...predvidim buducnost. Jedino je nada tesi.
Kako su musko-zenski odnosi nekad uzasno komplikovani...
Kada odustanes pasce ti sam u krilo.ja bolje da odustanem od ideje da nađem dečka dok nije kasno

e pa tad mi ne trebaKada odustanes pasce ti sam u krilo.
Obicno to tako ide.![]()
zagrljaj i topla ljucka rijec uvijek trebae pa tad mi ne treba
pa to imam ja i sadzagrljaj i topla ljucka rijec uvijek treba
dobro onda skidaj gacepa to imam ja i sad
Дуго ти је требало мехехеdobro onda skidaj gace
a romantika neka, ništa a?dobro onda skidaj gace