- Poruka
- 5.749
Muka i tuga citati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muka i tuga citati
copylink PAS dzej pesma dzej pas hahahahah smesan pas pesma ceo film online za gledanje.Udara glavom o kućicu hahaha luftira ih na terasi hahaha mp3

Е хтела и ја исто да фоткам разбијен дисплеј али мрзело ме да устајем из кревета по други телeфон ахахха
Е хтела и ја исто да фоткам разбијен дисплеј али мрзело ме да устајем из кревета по други телeфон ахахха
I feel you, bro.
I mene je mrzelo ali nisam mogao da odolim!Да, ја сам ипак неприкосновено лења.I mene je mrzelo ali nisam mogao da odolim!
Да, ја сам ипак неприкосновено лења.
Јесте, брате, врхунска је форица, слатко сам се исмејала.A i ono, kao, forica je, hehe
Јесте, брате, врхунска је форица, слатко сам се исмејала.
И сама фотка би била смешна, али уз "носи се, радивоје" је испало пресмешно ахахаххаха
Inače je užasna forica. 
koja piчка место да јасно заповеди ред он удара неку контру метнем га накурац бежибретамо повраћанје"U stan pored mog se doselio mladi violinista u pokušaju, arapskog porekla. To svira dan - noć! Ne bira termin, a pritom zvuči kao kad otvaraš zarđala vrata napred-nazad po sat vremena. Slao sam dopise menadžmentu, kucao mu na vrata, ostavljao poruke, da postoji kućni red, itd... Niko to nije šljivio ni 2%. Rek'o, dobro. Sad ćete me upamtiti svi! Kad god sam bio kući, odvrtao sam GARU, sve da zemlja gori! Od Zoke Kuline, Jeleta, Preldžija, Zare i Gocija, Save i Ljubiše, Baje Malog Knindže, pa istim redom unazad. Posle nekoliko dana, lupa meni neko na vrata, kad ono taj klinac sa violinom u ruci i tugaljivim glasom mi veli: Please, no more GARA... Velim ja njemu, sad ćes je slušati, sve dok je ne oženiš, majke ti ga beduinske!"
Ne zaj.ebavajte se sa srbima