- Poruka
- 163.856
jbte kolki mi je penis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta uradi sinko
To ti je ni'ta... 3 kapi krvi...Pogledajte prilog 631683
eo ko o'e da mi se krvi napije uslov je da poseduje sise

Sta uradi sinko
Zasto su danas djevojke ljute![]()
Na čaršafu tri kapljice krvi, to je dokaz da si bio prvi!Pogledajte prilog 631683
eo ko o'e da mi se krvi napije uslov je da poseduje sise
Dovuko si se i na ovu temu vidim, lepo bogamiA što da ne?![]()
Dovuko si se i na ovu temu vidim, lepo bogami

Ko ima, taj i baca!Što lomite telefone
Pa vidim... Imam telefon za bacanje, traktor imam i dobre noge evo kurčim seKo ima, taj i baca!
Pa da.Pa vidim... Imam telefon za bacanje, traktor imam i dobre noge evo kurčim se
Taj rad je li
Ti misliš da to može tako da landaraš tamo po ženama i cvrkućeš (ne zavaravaj se da nisam videla) pa kad te one potroše da dođeš ovde u fazonu evo mene ja sam onaj sa lepim nogama što ima traktor... Neće moći druže
I on misli da može ovde da dođe i mi ćemo kao da oduvamo lojalnog šišmirišmišmija ili konja samo zato što nas je on udostojio prisustva pffffPa da.
I jesi li videla kako se na Zenama samo njemu extra cestita Nova godina, pa ga se ljubi i drpa, a ostalima samo grupno, ono „Ajd, srecna vam Nova godina kad ste vec tu, a ti Christofere dodji ovamo.“ ?!?
Tja...
Pa da.
I jesi li videla kako se na Zenama samo njemu extra cestita Nova godina, pa ga se ljubi i drpa, a ostalima samo grupno, ono „Ajd, srecna vam Nova godina kad ste vec tu, a ti Christofere dodji ovamo.“ ?!?
Tja...

Nemoj da se pravdaš sad, sve sam videla šta radišJa??? Ja sam na ženama jednom u mesec dana! (kamo sreće i toliko)
I nisam cvrkutao, samo sam tupio. I ne mogu da upalim traktor, prase za Božić ću nositi na krkačama izgleda.
Naivna moja heroina...pa ćao kristofere, evo ja ti ništa ne zameram, dobro nam došao opet na ljis, he he he
uvek bila : (Naivna moja heroina...