- Poruka
- 73.954
Sad kad ste pripite, u ime mojih forumskih drugara da pitam, jel će da budu neke butkice? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

па сине потруди се мало : )))))))))Sad kad ste pripite, u ime mojih forumskih drugara da pitam, jel će da budu neke butkice?![]()
Lepasi, add me, block sam.па сине потруди се мало : )))))))))

A butkice ništa? Ja sama ovde da ginem?E odo kod mene 25 do 3, htedoh samo da se javim
Aj pišem sutra uz kafu![]()

jel mogu sad da vam pustim prodidži?
каже се адд ме блоцк самLepasi, admi, blok sam.![]()
![]()
ћао бебо мала! :хеарт:E odo kod mene 25 do 3, htedoh samo da se javim
Aj pišem sutra uz kafu![]()
AhahahaSad kad ste pripite, u ime mojih forumskih drugara da pitam, jel će da budu neke butkice?![]()
Pa ja sam neiskusna u tome, oprosti mi ovaj put.каже се адд ме блоцк сам
ал океј
убеђуј ме још мало :руменко:

Sta podrazumevas pod "meso"...деф морамо да се скупимо ал овако право а не оно седнемо негде где нема живота и поседимо 3-4 сата и ћао
него оно неки прајват парти кућна варијанта, музика, неко месо неко пиће и бог да нас види, одавно нисмо
meni je dovoljno da se javi mesto i vreme, ovi ostali su komplikovani..деф морамо да се скупимо ал овако право а не оно седнемо негде где нема живота и поседимо 3-4 сата и ћао
него оно неки прајват парти кућна варијанта, музика, неко месо неко пиће и бог да нас види, одавно нисмо
подразумевам роштиљ, бебу прасе, сигурно не коњаSta podrazumevas pod "meso"...
ајде проверим сутра кад могу да организујем неку кућу на селу ако сте заmeni je dovoljno da se javi mesto i vreme, ovi ostali su komplikovani..
koliko još puta treba da kažem da sam za?ајде проверим сутра кад могу да организујем неку кућу на селу ако сте за
ок онда деф организујем па таман биле саме мислим пфффф може прскање шампањцем и удвојеkoliko još puta treba da kažem da sam za?
Bez meneок онда деф организујем па таман биле саме мислим пфффф може прскање шампањцем и удвоје

pa to ti kažem, a posle neka se pitaju šta su propustili.. : )))ок онда деф организујем па таман биле саме мислим пфффф може прскање шампањцем и удвоје