- Poruka
- 83.069
Sto bi reko ok bend.. daj mi tvoj ferari crevny bi ce moj konjic drveny..ok.. : (
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi reko ok bend.. daj mi tvoj ferari crevny bi ce moj konjic drveny..ok.. : (
ввхааатi treba ti sa tvojim fordićem jedno tri dana da pređeš tih 500km, ali nema veze.. : ))))
ljubav ne poznaje 150 dindzi litar benzina..i treba ti sa tvojim fordićem jedno tri dana da pređeš tih 500km, ali nema veze.. : ))))

ху керзkaže accuweather: dangerous thunderstorm alert
pa ja.. : ( frkica mi.. : (ху керз
ко? јаааа???hihihihi esi pjana
још пива и ракијеmoram nešto da večeram.. šta se slaže sa pivom i rakijom?
Od kako je moj pradeda u selu go na sred njive natego lokalnu vesticu ispod krooske.. pa ga spicio grom.. ja vise ne mrdam nikud ni kad pada kisica kamoli sta kaze akuvedr...ху керз
pa dobro, delićemo krevete.. i onako ne smem sama da spavam, plašim se grmljavine.. : (а за ту кућу на селу, има два можда три кревета, не могу да тврдим
рецимо да има три
морате се сналазити
него деје ланси каже не мрдајте одмах се враћам а отишо јуче
стеву ченејца је убио гром нежно ко рукомOd kako je moj pradeda u selu go na sred njive pod kruskom natego lokalnu vesticu ispod krooske.. pa ga spicio grom.. ja vise ne mrdam nikud ni kad pada kisica kamoli sta kaze akuvedr...
ti si jedan vrlo pametan konj.. :srce:Od kako je moj pradeda u selu go na sred njive pod kruskom natego lokalnu vesticu ispod krooske.. pa ga spicio grom.. ja vise ne mrdam nikud ni kad pada kisica kamoli sta kaze akuvedr...
не бре мислила сам сналазите се понесите неке душеке на надувавање не бих никога ни на шта да присиљавам :руменко:pa dobro, delićemo krevete.. i onako ne smem sama da spavam, plašim se grmljavine.. : (
малкице :руменко:ti ti ČheartČ
Ja da sam pametan.. imao bi salas..ti si jedan vrlo pametan konj.. :srce: