TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja pijem kafu i treba da pisem nesto na temu koja mi bas i nije najjasnija, tj jasna je ali je mnogo skakljiva i ima previse detalja i trebalo bi mi jos mesec dana da procitam sve sto je bitno za nju i tako
ei magla mi je kul sada, kada jegledam kroz prozor iz toplog doma

ja trba da pisem na tri teme...jednu sam pocela i ne znam kako da je zavrsim.za drugu imam koncept al je nisam jos pocela pisati,i mislim da je laksa od prve iako nisam smislila primer prakticni ni za jednu od dve pomenute,a za trecu upravo citam i prepricavam literaturu i zapravo ne znam ni koje mi je pitanje na temu al sam cula da je mnogo tesko da sam unapred odlucila da se ne nerviram sto nista ne razumem, jer je ovo samo jedna od tema u nizu koje mi nece biti jasne...jos dugo,dugo :lol:

znaci ipak sam bila u pravu kad sam rekla da omalovazavas seksualno uzivanje ljudi za visokom strucnom spremom jer sam nemas istu pa imas potrebu da ih na bilo koji nacin spustis!ha...busted! :mrgreen:

dobwo bwe dzordzi,lepo sam ti rekla da cu ja da nam izdrzavam decu od supermoderatorske plate....u oci me gledas i lazes me :sad2: tome se nisam nadala :(

znaci ipak sam bila u pravu kad sam rekla da omalovazavas seksualno uzivanje ljudi za visokom strucnom spremom jer sam nemas istu pa imas potrebu da ih na bilo koji nacin spustis!ha...busted! :mrgreen:

dobwo bwe dzordzi,lepo sam ti rekla da cu ja da nam izdrzavam decu od supermoderatorske plate....u oci me gledas i lazes me :sad2: tome se nisam nadala :(

A pa nemoj tako ja sam se sam busted..ne vredi ti sad da se otvaras kad nemas funkciju:neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back