TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja neću, makar na robiju ošo...
...još paj majmuna...reče skoro neki dan...ko oće vakcinu ima da potpiše (ako crkne, da se lekari ograde odgovornosti), a ko neće, opet ima da potpiše...
...ću potpišem, al s metak u glavu...
...el sam im ja zamorče steram im ga majke...

pa, postoje mesta gde svi mozemo da se informisemo podrobnije o tome... http://svinjskigrip.in.rs/ ... to je ionako napravljeno da bi ljudi, koji se ne razumeju u medicinu bas previse, razumeli... a ima ih dosta, rekao bih... sto se mene licno tice, ja necu primiti vakcinu samo iz jednog razloga... zato sto je ima nedovoljno... dobrog sam zdravlja, u ne tako losoj kondiciji, a siguran sam da ima ljudi kojima je mnogo potrebnija... deca o kojima niko ne brine... penzioneri... neki ljudi koji imaju slabiji imunitet iz razlicitih razloga... a koji nemaju nikakvu vezu da dodju do jedne... ako dodjem u posed vakcine, moze bilo ko da mi se javi i kaze mi o cemu se radi, i ustupicu mu moju... javno obecavam... a sto se tice ljudi ovde ljudi i o toj nekoj prici o temama o kojima, ocigledno, jako malo znaju, zaista je trebalo s'kupljati sve postove... bilo je tu bisera svetskih... svakodnevno...

najbolja fora ce biti ako postane obavezna a jos moras i da je platis....

nije to najbolja fora... to je najgora fora... to je tuga u ovoj zemlji Srbiji sto nista vise nije sveto... sto sve ima cenu... i svi tako razmisljaju... pa pogledajte samo koju su nam pricu u vezi nabavki vakcina spakovali... kao, samo jedna firma na tenderu podnela kompletnu dokumentaciju u roku.... citaj - bila je najskuplja, ali je jedina ispunila uslove... citaj bolje - samo jedna firma ima dogovor sa ljudima iz vlasti da se profit podeli... i sta se desava? desava se to da imamo najskuplji lek u regionu koji ce, kao sto si rekla, da bude obavezan i morati da se plati... a ljudi kopaju po kontejnerima da se prehrane...

nije to najbolja fora... to je najgora fora... to je tuga u ovoj zemlji Srbiji sto nista vise nije sveto... sto sve ima cenu... i svi tako razmisljaju... pa pogledajte samo koju su nam pricu u vezi nabavki vakcina spakovali... kao, samo jedna firma na tenderu podnela kompletnu dokumentaciju u roku.... citaj - bila je najskuplja, ali je jedina ispunila uslove... citaj bolje - samo jedna firma ima dogovor sa ljudima iz vlasti da se profit podeli... i sta se desava? desava se to da imamo najskuplji lek u regionu koji ce, kao sto si rekla, da bude obavezan i morati da se plati... a ljudi kopaju po kontejnerima da se prehrane...

good ol' privrednici :worth:

toga gile nema da bude...

па каје србија кева
raz_097.gif

ал у неким америкама би и могло да буде

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back