Glenn Frey
Iskusan
- Poruka
- 5.382
Ja sam imun na grip..Prelezao sam ga i nista mi nije..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i meni to nije jasno, zasto vakcinisu nekoga ko vec ima simptome.....vakcine se daju da bi ti se pokrenuo imunitet i da bi stvorio antitela a koja je svrha davati je ako je neko vec oboleo?????

na novartisovom sajtu piše da da bi se podstaknuo imunitet može da prodje i do 4 nedelje
i zašto bismo ga uopšte podsticali, što ga ne bismo sve vreme držali u ok stanju, bez vakcine?
na novartisovom sajtu piše da da bi se podstaknuo imunitet može da prodje i do 4 nedelje![]()
pa bas zato....sve vakcinacije idu preventivno....a ta antivirus terapija koja se daje obolelima mozda i nije ista vakcina.....njima bi valjda trebalo davati antitela.....
ja neću, makar na robiju ošo...
...još paj majmuna...reče skoro neki dan...ko oće vakcinu ima da potpiše (ako crkne, da se lekari ograde odgovornosti), a ko neće, opet ima da potpiše...
...ću potpišem, al s metak u glavu...
najbolja fora ce biti ako postane obavezna a jos moras i da je platis....
nije to najbolja fora... to je najgora fora... to je tuga u ovoj zemlji Srbiji sto nista vise nije sveto... sto sve ima cenu... i svi tako razmisljaju... pa pogledajte samo koju su nam pricu u vezi nabavki vakcina spakovali... kao, samo jedna firma na tenderu podnela kompletnu dokumentaciju u roku.... citaj - bila je najskuplja, ali je jedina ispunila uslove... citaj bolje - samo jedna firma ima dogovor sa ljudima iz vlasti da se profit podeli... i sta se desava? desava se to da imamo najskuplji lek u regionu koji ce, kao sto si rekla, da bude obavezan i morati da se plati... a ljudi kopaju po kontejnerima da se prehrane...

...па крене полиција да приводи на вакцинисање...
toga gile nema da bude...
misim...kad se to ovde obavijo neki bizmis bez onog..."koliki je moj deo"...il "koko sam ja tu dobar"...
...